Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szeret a párom, mert szép vagyok ? Hogy reagálnál erre ? Nem bunkó?
A párommal 5.éve leszünk már együtt, jó a kapcsolatunk. A párom mondta, hogy a barátai mondták neki, hogy szép vagyok. Erre ilyet szól nekem "azért szeretlek, mert szép vagy ".
22/L 30/F
"Neki holmi külsőség önmagában kevés ahhoz hogy SZERESSEN valakit."
Na, fején találtad a szöget. Önmagában kevés: vagyis ezért IS szeret, de nem csak ezért.
Szeretetet ébreszt minden olyan, amit a másikban vagy a másikkal való kapcsolatunkban pozitívnak látunk, és ezek közé tartozik az is, hogy vonzódunk hozzá külsőleg is.
Hát válaszoló csajok, ti aztán érzékenyek vagytok. Jól írta itt valaki korábban. Ha azt mondaná a pasi, hogy azért szeret, mert jó vicceket mondasz, akkor meg jönne, hogy "nem is tetszem neki". Mondom ezt nőként.
Plusz olyan sokat belegondoltok ártatlan megjegyzésekbe. Évek után csak tudjátok, hogy szeret titeket a párotok és nem csak azért, mert szépek vagytok. Az gáz lenne igen, ha leülnétek egy komoly beszélgetésre és ennyi okot tudna felhozni. De az, hogy tetszik neki a külső vagy épp fenék (ami szintén le van pontozva) az nektek sértő...
Üdv, egy nő.
Férfiként kérdem: Ezzel mi a baj??? Jó, mellé tehette volna, hogy jól szopol, vagy bírod az analt, de akkor is.
Vagy mit kellett volna mondania????
Valószínűleg csak szerencsétlenül jött ki, amit mondani akart. Feltételezném, hogy 5 év után ennél több köt össze benneteket és nem csak a külsődet értékeli benned. Annak lenne más jele is, ha úgy lenne.
Amúgy ilyen helyzetben miért nem reagálsz valamit? Nyilván nem kell felkapni egyből a vizet, de normálisan vagy akár viccesen visszakérdezni nem bűn, sőt. Nálunk ilyenkor a másik egyből kapcsol, hogy rosszul fogalmazott, nem úgy értette és kész, egy perc alatt rendezni lehet egy ilyet és el van felejtve. Sokkal jobb, mint kattogni rajta és kiírni a gyakorira :)
ahogy írják előttem...
a, rosszul jött ki
b, igen ezért szeret, és ha igen akkor mi lesz? szakítasz vele?
c, egyszerűen túlgondolod és ez is egy ok amiért szeret.
Az ember általában olyannal jön össze aki tetszik neki aki vonzó...
De az is igaz aki azt írja...hogy ezt meg kell magyarázni??
Amúgy van Egy ismerősöm aki azért el is jegyezte a csajt mert még egy olyan szépet nem találna. De ez csak egy ismerősöm a sok közül.
Szepnek mond te meg lebunkozod.
Kovetkezo kerdesed az lesz miert csal meg….
"igen ezért szeret, és ha igen akkor mi lesz? szakítasz vele?"
Én szakítanék, mert ezek szerint sekélyes, idővel pedig csak ráncosabb leszek, úgyhogy nem lesz miért szeretnie engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!