Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a netről megismert szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a netről megismert szép arcú lánnyal mennél először randizni, de látványra kb 10 kg- al több a súlya annál, mint amit mondott, hogy reagálnád le?

Figyelt kérdés
Kb fél éve beszélgettünk már, néha kamerán keresztül is, de mindig ült.

2020. aug. 23. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ha valaki azt állítja magáról, hogy 50 kiló, de ehelyett 60, az ülve is látszik.
2020. aug. 23. 14:35
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Ez ugyanolyan hazugság, mint a többi. Egyszerűen lelépnék.
2020. aug. 23. 14:40
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Ha egyszer videón beszéltél már vele, hiába ült, akkor is látszania kellett az arca kerekségén, a karjai átmérőjén a súlyának. No meg igaza van az elsőnek, ülve is. Amúgy meg lehet, hogy annyi a súlya csak sajnos nem arányosan oszlik el, így többnek látszik.

Egyébként reagáld le úgy, hogy elmondod neki őszintén, hogy a videóchaten az alakjáról más benyomásod volt és hogy ez téged zavar.

Pl. 160 cm vagyok 78 kg, de mivel mindenhol elég kerek méretekkel vagyok megáldva, így 65-70-nek szoktak tippelni. De ehhez persze jól kell tudni felöltözni. Természetesen meztelenül látszik, hogy a hasam és a combjaim nem túl izmosak, hanem zsírosak. Viszont fenékre rendszeresen edzek, ezért az kerek, de izmos.

2020. aug. 23. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:
79%

Legyen ez a legnagyobb bűne...+10kg az semmi...nevetséges kérdés, komolyan...

Másrészt, akkor valld, hogy +10kg-os, ha bizonyítod.

Sokan többnek vagy kevesebbnek is látszanak...

2020. aug. 23. 16:13
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Nálam a testes nő kizárva. Ha fél év után derülne ki, akkor ott a vége. +10kg az már nagyon sok, max 1-2kg, de így se legyen több 54kg-nál.
2020. aug. 23. 18:11
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 Ezért nem kell sokáig húzni az ismerkedést. Inkább derüljön ki az elején. A lepontozást azért fogod kapni sok embertől, mert felszínes vagy, de abban igazad van, hogy ha ezt szereted akkor nem akarsz megalkudni.
2020. aug. 23. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Passzold át! Komolyan. Nekem bejönnek a széparcú telt lányok!
2020. aug. 23. 19:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Tanulság: legközelebb a kiló helyett a testzsírszázalékot kérdezd! :D
2020. aug. 23. 22:36
 9/11 anonim ***** válasza:
35%

6-os. Felszínes? Akkor borzolom még az idegeket. Vékony boka, csukló, nyak. Formás vádlik, combok. Egyenes vállak, keskeny derék, a csípő ne legyen szélesebb a vállaknál. Lapos has, egyenes hát. Vékony újjak, hosszúkás körmök. Dús hosszú haj, az egyenes előnyben. Ápolt bőr, ami ne parfümben ázzon.

Belső. Diploma az alap. Komoly gondolkodású, legyenek céljai, legyen tudatos. Határozott, egyedül is boldogulni képes személy. A természettel és a környezetével harmóniában él. Igazából sorolhatnám még, de felesleges.

Nem vagyok felszínes, hanem tudom kit és mit akarok. Egyébként mindig ilyen barátnőim voltak, de már a feleségem van.

Engem sosem érdekelt a "fogadjunk el mindenkit" agymenés. Elfogadok én bárkit ismerősnek, de páromnak már nem. Nekem a szexuális vonzalom ott kezdődött mindig is, hogy minden részletnek stimmelni kellett. Ha nem futott össze a nyál a számban, akkor ott vége is volt a történetnek. Ellentétben itt sokakkal, én sosem pontoztam le senkit a szubjektív véleményük miatt. Az sem az én démonom, hogy valakinek rosszul esik az, hogy nem foglalom aranyba a testalkatukat.

2020. aug. 23. 23:21
 10/11 anonim ***** válasza:
70%

Semmi gond, értem én. Csinos, sportos nőként én szóba sem állnék ilyennel mint te vagy, de nem pontoztalak le, mert én meg belsőre vagyok válogatós és veled ellentétben nekem nincs könnyű dolgom. Szép pasi sok van a teremben, de kevéssel sikerült még eddig elbeszélgetni Nietzschéről és az ezisztencializmusról.

Viszont a kérdés nem neked szólt, hiszen amilyen felületes vagy, te szerintem azonnal letisztáznád ezeket az adatokat, hamar találkoznál, no és téged nem lehet átverni egy videóhívással. Gondolom, diplomamásolatot is kérsz :-)Ez hétköznapi emberekhez szólt.

2020. aug. 24. 07:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!