Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azért szeret a párom, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért szeret a párom, mert szép vagyok ? Hogy reagálnál erre ? Nem bunkó?

Figyelt kérdés

A párommal 5.éve leszünk már együtt, jó a kapcsolatunk. A párom mondta, hogy a barátai mondták neki, hogy szép vagyok. Erre ilyet szól nekem "azért szeretlek, mert szép vagy ".

22/L 30/F

2022. máj. 23. 22:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
21%
Férfiak azért fognak mindig szeretni. Szar érzés, de ez van.
2022. máj. 23. 22:34
 2/24 anonim ***** válasza:
98%
5 év után ez elég karcsú indok.
2022. máj. 23. 22:34
 3/24 anonim ***** válasza:
26%
Ha meg nem mondaná, hogy szép vagy, azon sírnál.
2022. máj. 23. 22:46
 4/24 anonim ***** válasza:
95%
Közös lakáshitelt azért ne vegyétek fel
2022. máj. 23. 22:54
 5/24 anonim ***** válasza:
28%

Számomra nem bunkó, de te ismered.

Ha megkérdezem a férjem mit szeret bennem a legjobban, azt mondja a fenekem. Aztán ha ránézek, folytatja, hogy okos is vagy.

Nem lehet mindenkit egy kalap alá venni nyilván, de hidd el, sokan külsőséget mondanának indoknak.

2022. máj. 23. 22:56
 6/24 anonim ***** válasza:
69%
Boknak szánta. Nyilván nem csak ezért szeret. Ha nem szeretne, pl. unatkozna veled vagy elviselhetetlennek tartana nem lenne veled. Én azt mondanám ezért IS szeret. Szépnek tart. Örülj neki. Ne csinálj ott problémát ahol nincs.
2022. máj. 23. 23:10
 7/24 anonim ***** válasza:
11%
Ez is baj?
2022. máj. 24. 00:13
 8/24 anonim ***** válasza:
60%

Elég szarul esne...Engem senki ne szeressen azért ahogy kinézek. Ha ilyet mondana nekem valaki, azzal nem sokáig lennék már együtt.

Engem a párom a személyiségemért szeret, a külsőmet pedig vonzónak találja. ( Ő fogalmazott így). És én is így érzek vele kapcsolatban.

Szerintem minden normális kapcsolat erre épül.

2022. máj. 24. 00:51
 9/24 anonim ***** válasza:
84%

"Elég szarul esne...Engem senki ne szeressen azért ahogy kinézek. Ha ilyet mondana nekem valaki, azzal nem sokáig lennék már együtt.

Engem a párom a személyiségemért szeret, a külsőmet pedig vonzónak találja. ( Ő fogalmazott így)"

Valójában mindkettőért szeret, csak bölcsen átfogalmazta, mert tudja, mennyire érzékeny vagy a témára.

2022. máj. 24. 00:54
 10/24 anonim ***** válasza:
31%
Jobban ismerem mint te, szóval tisztában vagyok azzal, hogy igazat mondott. Neki holmi külsőség önmagában kevés ahhoz hogy SZERESSEN valakit. Tudod mit jelent ez a szó?
2022. máj. 24. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!