Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy reagálnátok ha egy nem szép nő nyomulna rátok?
...mármint objektíven nem szép, vagy szubjektíven - számomra - nem az?
Első esetben simán tetszhet is, második eset kicsit kínos, bár nem venném észre, hogy "nyomult", mert kishitű vagyok és alapból abból indulok ki, hogy ez nem történhet meg. És tényleg nem :)
#1 😂😂😂😂😂😂
Ronda nőként megosztom a tapasztalataimat, ha szabad (mondjuk én sose nyomultam durván, csak próbáltam beszélgetést kezdeményezni meg ilyesmi):
- ignorálnak
- letiltanak social medián
- ha addig normálisan viselkedtek, pl. udvariasságból köszöntek, akkor a bepróbálkozás után nem köszönnek és nagy ívben elkerülnek
- riadtan méregetnek, attól tartva, hogy a közelükbe merészkedsz
3.
Az utolsó kettő simán lehet szociális szorongás is, különösen, ha felmerül a személyben, hogy "Mi van, ha esetleg lenne némi esélyem?" - ez olyan szinten félelmetes, hogy ez a reakció... teljesen természetes erre.
Ha egy buta retkes cigányról van szó, aki cigitől bűzlik, férfiasabb nálam, közönségesen viselkedik és odébb lépnék mellőle, hogy tudassam a világgal "nem velem van", akkor igyekeznék előle eltűnni.
Aki intelligens módon viselkedik, nem káromkodik, nem verne agyon és gyújtaná rám a házat ha nemet mondok, őt nőként kezelném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!