Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy dolgozhatnám fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozhatnám fel a hiányát? Hogyan lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés

Nagyon hiányzik, mindenről ő jut az eszembe. Azt érzem minden alkalommal, hogy megszakad a szívem, esténként még mindig elsírom magam, hogy nem része már az életemnek. Annyira elviselhetetlen ahogy érzem magam miatta. Várom, hogy keressen, de tudom, hogy sose fog már.

Tudom nem kéne ennyire megviselnie, de képtelen vagyok másvalakit keresni még, pedig próbáltam, de úgy érzem senki sem kell vagy senki se annyira jó mint amilyen ő volt.

2022. máj. 17. 19:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-nek igaza van. Már semmit sem veszíthetsz
2022. máj. 17. 20:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Ugyanez. Minden nap várom, hogy keressen, mert depresszios volt mikor szerelmesek lettünk, azt mondta ha jobban van próbáljuk meg...most láttam fél év után mást ölelni.:( nem tudom normális-e hogy nem lépek tovább, én azóta nem voltam mással
2022. máj. 19. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!