Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozhatnám fel a hiányát? Hogyan lépjek túl rajta?
Nagyon hiányzik, mindenről ő jut az eszembe. Azt érzem minden alkalommal, hogy megszakad a szívem, esténként még mindig elsírom magam, hogy nem része már az életemnek. Annyira elviselhetetlen ahogy érzem magam miatta. Várom, hogy keressen, de tudom, hogy sose fog már.
Tudom nem kéne ennyire megviselnie, de képtelen vagyok másvalakit keresni még, pedig próbáltam, de úgy érzem senki sem kell vagy senki se annyira jó mint amilyen ő volt.
Sajnos sok minden közénk állt. Eleve nehezen indult a mi szerelmünk már az elején, akkor is sok tényező közbe szólt. Emiatt lassan kezdtünk elbizonytalanodni, hogy nekünk valójában együtt kéne lennünk, tényleg ő az igazi, a lelkitársam?
De én annak véltem, de lehet, hogy tévedtem/tévedtünk. Bár tudnám, hogy én is hiányzok oly annyira mint ő nekem. Tényleg azt érzem, hogy ebből nem fogok tudni talpra állni. Kibuktam...
Hasonló helyzetben vagyok én is.
Most is sokat gondolok rá, pedig elég régóta vége. Sokáig vártam hogy írjon, soha nem írt. Én sem fogok...
5.
Részvétem.
El sem tudom képzelni, hogy hogyan lehet ezt feldolgozni.
#5-ös Nagyon sajnálom :(
El sem tudnám képzelni mit érezhet az, aki így veszíti el a szerelmét. Én a poklokat járnám meg és nem tudnám az életemet nélküle elképzelni. Tényleg azt kívánom, hogy ahogy telik az idő enyhüljön a fájdalmad és sok erőt, kitartást kívánok neked!
Úristen!
Akkor ő egy szőrös majom volt és csaholt meg minden? Vagy éles karmai voltak?
Fú rossz lehet ha bármi amire ránézel rá emlékeztet...
ó te szegény...
Előbb utóbb mindenki túllép rajta.
Hát beszélj vele ha az egód engedi. Legalább próbáld meg. Nekem is sikerült átlendülnöm. Majd belehaltam a fájdalomba, felkerestem pár hónap után és akkor tudatosult bennem hogy jól döntöttem amikor szakítottunk. Tudod ez hülyén hangzik, de igaz ha valakivel szakításig "fajul" a dolog akkor annak úgy kellett lennie.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!