Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozható fel?
Nem fogod feldolgozni. A no nem rbanc. A husz ev nem felrugva lett, lejart. Meg is csalhatott volna, akkor az a baj. Elhetnetek egyutt ugy is, hogy o pokolian boldogtalan. Az jo lenne az egyik oldalrol.
Az elet. Emberek, erzesek. Oszinteseg.
Szerinte mindig az volt, amit én akartam. A családja állítólag nem szeretett - amit jó utólag megtudni. És a a szex is havi 2-3 alkalom volt.
Megkaptam, hogy csak úgy tud rámnézni, mint a gyerekek anyjára és nem tud nőként.... mindent megtettem, mondtam is, hogy tanultam a leckéből de szerelmes lett a nőbe - azt mondta, hogy az ellentétem..... vidám, mosolygós, barátságos és az ágyban sem olyan mint egy zsák krumpli... pedig ezen is igyekeztem javítani miután megtudtam, hogy van valakije.... bármit tettem már nem volt jó, nem volt elég.
A nő r.banc.
Majd oda is csinal kolykoket. aztan vergődik ujra a dedosokkal. Holott ő már egyszer tulélte ezt es orulhetne hogy nagyok a gyerekei.
Amikor te üfe szexi friss leszel nagy gyerekek mellett, ő akkor foga a sz ros pelenkákat szagolni.
Így.
3-as!
Fél évig volt viszonya vele, majd kiderült - hazajött 2 hónapra mint utólag kiderült a gyerekek miatt.... aztán nem bírta nélküle és lehet ezt szépíteni de őt választotta....
Vagy B verzio
A nőnek nem csinal gyereket csqk elveszi az éveit amig kapos. Aztán öregen kereshet mást a kis kollegina ha gyereket is akar majd.
4-es...
A nő nem akar gyereket... karrierista és inkább utazgatnak és színházba mindenfele járnak... nekem is lehet ezt kellett volna.
2 év után tudatosan ,ha kell segítséggel . Vannak barátaid ?Szakember segítségét nem szeretnéd megpróbálni ?
Teljesen rendben van ,hogy fáj. Az is ,hogy nem tudtad elengedni egyik pillanatról a másikra.Találd meg azokat a kapaszkodókat ,amitől újra tudsz épülni.Teljesen mindegy ,hogy az a kollegina fiatalabb stb .A fiatalság múlandó és a te nőiességedet ne ebben mérd. Ideje lenne neked is nyitott szemmel járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!