Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy szerepelünk-e egy férfi fantáziájában, vagy csak félreérthetően fogalmazott?
Egyik ffi. ismerősöm megjegyezte, hogy ha tudnám milyen formában szerepelek a férfiak fantáziájában...
Ez a félmondat volt, nem fejtette ki, ezt is csetben írta.
Ezen meglepődtem, mert ezt hogy kéne értenem?
1. Honnan tudná ő, miképp szerepelek bárki fantáziájába? Hiszen nem lát mások fejébe! Nincsenek közös ismerőseink, akikkel rólam ilyen intimitásokat megvitatna.
2. Ebben a mondatban van valami fenyegető... nem úgy értve, hogy ő fenyeget, hanem ez az elharapott közlés vmi. nyilván nem kedélyes fantáziára utal. Én úgy sejtem, szexfantáziára célzott, de lehet rosszul gondolom.
A vicc az, hogy egyáltalán nem vagyok az a típusú nő, akikről a ffiak fantáziálni szoktak. Így végképp nem értem, és nem akarok táptalajt adni semminek, hogy most kérdezgessem, hogy mire gondolt pontosan, nehogy félreértse.
21
nem, tőlem majdnem 10 évvel fiatalabb, nagy köztük a korkülönbség.
a fickó meg nálam 16 évvel idősebb.
sztem emiatt nem beszél róla, zavarban van ettől.
23
de mi motiválja?
van egy fiatal nője, nálam is fiatalabb.
a legtöbb pasi fiatalabbat választ, nem visszafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!