Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy szerepelünk-e egy férfi fantáziájában, vagy csak félreérthetően fogalmazott?

Figyelt kérdés

Egyik ffi. ismerősöm megjegyezte, hogy ha tudnám milyen formában szerepelek a férfiak fantáziájában...

Ez a félmondat volt, nem fejtette ki, ezt is csetben írta.

Ezen meglepődtem, mert ezt hogy kéne értenem?

1. Honnan tudná ő, miképp szerepelek bárki fantáziájába? Hiszen nem lát mások fejébe! Nincsenek közös ismerőseink, akikkel rólam ilyen intimitásokat megvitatna.

2. Ebben a mondatban van valami fenyegető... nem úgy értve, hogy ő fenyeget, hanem ez az elharapott közlés vmi. nyilván nem kedélyes fantáziára utal. Én úgy sejtem, szexfantáziára célzott, de lehet rosszul gondolom.

A vicc az, hogy egyáltalán nem vagyok az a típusú nő, akikről a ffiak fantáziálni szoktak. Így végképp nem értem, és nem akarok táptalajt adni semminek, hogy most kérdezgessem, hogy mire gondolt pontosan, nehogy félreértse.

2022. máj. 10. 15:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kifejezetten nyomul,főleg,hogy nem beszél a feleségéről.Idősebb a felesége tőled lehet vagy nem olyan mutatós.Bemutatta neked vagy csak futólag láttad,mert ha bemutatja akkor nem biztos,hogy nyomul,de ha titkolja 100%.Ha meg gyereke van és arról sem beszél vagy csak róluk beszél az is 100%.
2022. máj. 10. 16:33
 22/28 A kérdező kommentje:

21

nem, tőlem majdnem 10 évvel fiatalabb, nagy köztük a korkülönbség.

a fickó meg nálam 16 évvel idősebb.

sztem emiatt nem beszél róla, zavarban van ettől.

2022. máj. 10. 16:38
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Kiprobálna,nem véletlenül mondja,hogy kéne neked valaki.Azt hiszi ki vagy éhezve és majdcmegkéred,hogy ápoljon.
2022. máj. 10. 16:50
 24/28 A kérdező kommentje:

23

de mi motiválja?

van egy fiatal nője, nálam is fiatalabb.

a legtöbb pasi fiatalabbat választ, nem visszafelé.

2022. máj. 10. 16:53
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól még szívesen megfektetne téged is.
2022. máj. 10. 16:57
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Az motiválja,hogy nincs senkid és más vagy mint a nője.
2022. máj. 10. 17:05
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak: igen, te szerepelsz az ő fantáziájában, ergo lefeküdne veled. Ezek a tények. Aztán hogy ezen kívül érdekled - e egyáltalán, az megint másik kérdés.
2022. máj. 10. 20:01
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon erted a ferfiakat, mi? A celozgatasok es a tobbesszam arra vonatkozik, hogy felajanlja magat neked ugy, hogy ne lehessen szamonkerni rajta. Tehat nem azt mondja, hogy o abrandozik rolad, hanem a ferfiak. Ez csak mezesmadzag. Mellesleg meg gyavasag a reszerol. Szorakozasra hasznal, az egojat legyezed.
2022. máj. 10. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!