Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokat mosolygok, kedves vagyok, beszélgetek férfi kollégákkal az félreérthető, nem fogják azt gondolni, hogy kelletem magam?
A tinikategória még mindig lejjebb található, agyi szinted miatt értem ezt.
Nehogy már azt hidd, hogy a mosolygással és a beszélgetéssel magadat kelleted, csak mert kedves vagy a férfiakkal és ez az alap természeted.
Sokat kell még tanulnod az élettől és jó sok csalódást fogsz még kapni, ha nem kezdesz el sürgősen megérni agyban.
Kelletés az azt jelenti, hogy kacérkodsz, egyéb testbeszédekkel tudatod a másikkal, hogy bejön neked, néha megnyalod a szádat, szóval minden, ami félreérthető jel!
Mikor huszas pályakezdő voltam, az idősebb nőfőnököm rámreccsent, hogy ne nevessek, pókerarc legyen a hivatalos viselet. Akkor nagyon rosszulesett.
Aztán később megtapasztaltam, hogy aki kicsit vidámabb-kedvesebb típus azt egyből zöld útnak értelmezi az ügyfelek és férfikollégák hada, szóval igaza volt.
Kedves első, veled ellentétben nem vagyok már tini.:( A kérdést tapasztalat alapján írtam ki, olvasd el a kisbetűs részt, mielőtt legközelebb válaszolsz.:)
Többieknek köszönöm!:)
Én se vagyok tini, és képzeld elolvastam az apróbetűs részt is.
Munkahelyed megköveteli, hogy búvalb..szott legyél? Ha igen, akkor úgy viselkedj!
Egyébként meg aki ismer téged, úgyis tudja, hogy ilyen a természeted, aki meg nem, az meg megismer és te úgyis lekoptatod, ha bepróbálkoznak.
De ilyen nevetséges kérdést is régen olvastam már.
Olvass sokat a testbeszédről, akkor meg rájössz, hogy mi a különbség a természetes és a kérető mosoly között!
Biztosan lesz olyan, aki félreérti - volt már itt ilyen gebaszból kérdés.
A lényeg, hogy ha egyformán kedves, vagy nyitott vagy az emberek többsége felé, akkor nincs "kitüntetett személy", aki reálisan hihetné, hogy hajtasz rá: egyszerűen ilyen az alaptermészeted, oszt jónapot.
(Ezzel szokták egyébként elrontani a valódi párkeresők is, mert hát honnét tudja az a szerencsétlen, hogy ő egy kiszemelt, ha a delikvens MINDENKINEK szórja a jeleket?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!