Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van olyan férfi oktató, aki...

Van olyan férfi oktató, aki nem tesz félreérthető jelzéseket a női tanítványának?

Figyelt kérdés

Vagy ezek a bókok, jelzések teljesen normálisak az oktatók körében?

Elsősorban tapasztalatok érdekelnének.

2016. jún. 12. 10:28
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy érdemesebb női oktatóhoz menni?
2016. jún. 12. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Én is férfi oktatóhoz jártam és egyáltalán nem tett olyan jelzéseket felém. Szakmájában a legjobbak közé tartozik, mindent jól megtanít, jó módszerei vannak, de lehet vele hülyéskedni is. Bárkinek jó szívvel ajánlanám az én volt oktatómat. Szóval a válasz igen, létezik ilyen oktató, aki nem tesz megjegyzéseket.
2016. jún. 12. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha normálisan -szolidan- van felöltözve egy nő, akkor nem tesznek neki célzásokat.

Ha meg miniszoknyában pipiskedsz, akkor meg ne csodálkozzál...

2016. jún. 15. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó, ez az áldozathibáztatás óriási fåszság. Tisztességes férfi akkor is úriember tud maradni a munkahelyén (de még egy buliban is), ha a bomba nő ügyfelén alig van valamennyi kis textil. Egy célzás még talán elmegy, de ha a nő nem megy bele a játékba, akkor ordenáré parasztság visszaélni a tanító-tanuló kapcsolat aszimmetriájával. Eredményt nem lehet vele elérni, cserébe stresszt okoz a tanulónak.

Szerencsére egyáltalán nem ilyen az összes oktató, szóval nyugodtan pofán lehet båszni a paraszt oktatót és keresni egy másikat.

30/F

2016. jún. 16. 11:24
 5/6 anonim válasza:
Az én oktatóm folyton humorizál arról, hogy biztos oda vagyok érte, neki akarok tetszeni és hasonlók. De neki ilyen a személyisége és mindketten tudjuk, hogy csak viccel így nincs belőle probléma. De biztosan nem mindenki ilyen
2016. jún. 16. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:

11:24

Még "fiatal" vagy, hogy belássad, hogy nem a tévesen és az egyoldalúan megfogalmazott mondatokat kell állandóan szajkózni!

Vagyis egy nő öltözzön mindig az alkalomnak megfelelően.

Ha autóvezetést tanul, akkor pl. ne a "rúdtáncos felszerelésében" üljön be az oktató mellé.

Amúgy találóan azt mondják, hogy "csak azt teszik ki a kirakatba, ami eladó"!!

(De ezt nem oktatták az egyetemen. Igaz?)

2016. jún. 17. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!