Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Férfi oktató közeledése?

Férfi oktató közeledése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy volt-e esetleg valakinek olyan tapasztalata, hogy az oktatója megkörnyékezte, szexuális utalásokat tett, 'úgy' közeledett felé?

Ha igen, mi a történet?

Most csinálom a jogsit, és eszembe jutott a gondolat :D

2015. máj. 14. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Én hallottam ilyesmiről, hogy a jogsit így szerezte meg a kedves tanuló... :/ Am hány éves vagy?
2015. máj. 14. 14:11
 2/5 anonim válasza:
100%

Volt olyan ismerős, aki ezért váltott oktatót, mert az első oktatója "szerette simogatni".

Miért jutott eszedbe a gondolat? Tetszene?

Mondjuk nekem bejött volna :)

2015. máj. 14. 14:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, elég kellemetlen helyzet lenne. Szerintem így koncentrálni sem lehet az útra, ha a szexuális frusztráció meg van a két ember között ráadásul ekkorka kis helyen :)
2015. máj. 14. 14:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, de az én oktatóm ilyen volt.

A többi kocsiban várakozó lányokra is ráhajtott vizsga előtt. El se tudom képzelni mit művelt a saját tanítványaival.

Vagy te egy kisfiú vagy aki álmodozik egy női oktatóról?:)

2015. máj. 14. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

szembeszomszéd csajnak nem ment a vezetés, meg feszült volt a szigorlatok miatt is, ezért élt a felkínált lehetőséggel.

őt nem zavarta, kellett a jogsi bármi áron. pénze nem volt.

most amerikában él boldogan.

2015. máj. 14. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!