Forgalmi vizsgán nektek segített bármilyen módon az oktató? Például kézjelzésekkel, biccentéssel, gázra, fékre lépéssel vagy bármilyen módszerrel?
Vagy hallottatok már ilyesmiről? Létezik ilyen, vagy kizárt dolog?
Ha van ilyen, akkor lehet-e érdeke ebből az oktatónak?
Mindenféle vélemény érdekelne!
Igen, a bal oldali útkereszteződés is feloldja az adott táblát.
Értem, akkor látom nem ilyen előre megbeszélt segítség volt.
Nekem hatalmas segítség volt, hogy folyamatosan, megállás nélkül hátrafordulva beszélgetett a vizsgabiztossal.
Illetve 1-2x volt hozzáfűznivalója, pl amikor fénykürtöltem, de csak annyi, hogy megerősített abban, hogy jól tettem, amit tettem.
Továbbá amikor rossz parkolóhelyet választottam, hagyta, hogy beálljak oda és nem kellett másikat keresni.
Ezen felül a vizsgabiztos segített 1x, amikor lefulladtam.
Ha az oktató bmilyen módon ténylegesen beavatkozik a vizsga menetébe, azonnali bukás. Ráadásul ha ezt suttyomban teszi, akkor szerintem ő is megütheti a bokáját emiatt.
Nekem a parkolásnál segített hogy ne tolassak neki a mögöttem lévő autónak mert elég szűk volt a hely. Nem vette észre a vizsgabiztos.
De igazából nem választok olyan parkolóhelyet ahova neccesen férek be de vizsgán megvolt hogy melyik utcában kell leparkolni és 2 autó közé kellett.
Amíg nem megy a vezetés aktív segítség nélkül, addig jobb lenne, ha nem is sikerülne a vizsga.
Gondolj bele: még ha segít is, jó(?) eséllyel legközelebb nem fog már melletted ülni.
A múlt hónapban vizsgáztam,sikeresen.
Párhuzamos parkoláshoz kicsi parkolóhelyet választottam ki, láttam hogy nem igazán lesz jó de nem voltam biztos benne, elég volt a szemébe nézni és tudtam hogy nem lesz jó a hely így választottam egy másikat.
De semmilyen módon nem segíthet, ha azt észreveszi a vizsgabiztos akkor bukás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!