Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgán nektek...

Forgalmi vizsgán nektek segített bármilyen módon az oktató? Például kézjelzésekkel, biccentéssel, gázra, fékre lépéssel vagy bármilyen módszerrel?

Figyelt kérdés

Vagy hallottatok már ilyesmiről? Létezik ilyen, vagy kizárt dolog?

Ha van ilyen, akkor lehet-e érdeke ebből az oktatónak?

Mindenféle vélemény érdekelne!

2015. ápr. 14. 01:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem a vizsgabiztos segített parkolásnál egy kicsit.
2015. ápr. 15. 14:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsém volt, az oktató esélyt sem kapott, hogy bármibe is belenyúlhasson. Ugyanis a rutinról elkésett, csak a vizsgabiztos ült be. Amikor később megérkezett, a vizsgabiztos maradt a jobb1-ben, és az oktatót hátraparancsolta. Így mentünk a forgalomba

Azért mondom, hogy szerencsére, mert egy idegbeteg pasi volt.

Hadarva beszélt, mindent egyszerre akart elmondani, állandóan késésben volt, folyamatosan a szemüvegét igazgatta.....

Nem is értettem, ,hogyan lehetett oktató.

2015. ápr. 16. 16:47
 13/13 anonim válasza:
100%
Mikor hátra párhuzamosan kellett parkolni akkor a jobb oldali tükröt mindig le kellett billenteni hogy lássam a szegélyt és én szinte mindig elfelejtettem utána visszaállítani. Aztán vizsgán ugyan ez volt de az oktató úgy tett mintha lent matatna valamit aztán meglökött meg köhögött egyet és rá is jöttem mit akar. Meg egy másik faluba el kellett menni és ott megfordulni egy ívbe, mikor meg mész be a faluba látod hogy 30-as tábla van és utána sehol egy feloldó tábla se kereszteződés majd mikor megfordultam ugyan úgy 30-al mentem (de mint ez utólag kiderült akkor már nem kellett volna) és az oktató meg azt mondta a vizsgabiztosnak hogy házat akarsz itt venni? És utólag mintha ezzel arra utalna hogy mehetek gyorsabban nem kell nézelődni.
2015. ápr. 22. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!