Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit vettetek a gépjármű...

Mit vettetek a gépjármű oktatótoknak sikeres forgalmi vizsga után? (férfi)

Figyelt kérdés
a napokban tettem le a jogsit és szeretnék neki venni valamit a sok türelem miatt :D

2013. nov. 23. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Nehéz eset lehettél.
2013. nov. 23. 17:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha rendes és nem csalja el az órákat akkor lehet adni neki egy kis zsebpénzt (5-10eft) én eddig minden oktatómnak adtam pénzt bár csak a kötelező órákat vettem és minden elsőre és 0 hibával sikerült nem csak a bénáknak illik zsebpénzt adniuk az oktatónak
2013. nov. 23. 17:45
 3/8 anonim válasza:
100%
Én semmit nem vettem..annyi plussz órát húzott rám, hogy szinte 2szeresére jött ki a jogsi..igaz lány vagyok..és nem is a legügyesebb, de úgy gondoltam eleget fizettem neki.
2013. nov. 23. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Ugyanazt amit a buszsofőrnek, amiért elvitt A-ból B-be. Semmit.

Nem tudom miért van benne ennyire a köztudatban az a szemlélet, hogy az embereknek a munkadíjon felül még jár valami azért, mert a munkájukat végzik. Nem ő tett szívességet, hanem te, hogy az n+x oktató körül pont őt választottad.

2013. nov. 23. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Már miért kellene venned bármit is? Fel nem foghatom. Vagy szívességből oktatott? Megfizetted a munkáját. Amikor oktatónak állt, számolnia kellett azzal, hogy vannak nagyon könnyű esetek, s olyanok is, akikkel vért izzad, s mégis sikertelen lesz. Hogy jópofa, laza kuncsaftja is lesz, de kötekedős, mogorva tulok is.

Ennek mind bele kell férnie a bérébe.

2013. nov. 23. 22:33
 6/8 Evele123 ***** válasza:
100%
Én egy fél literes Ballantines-whiskeyt vettem neki, mert időközben össze is haverkodtunk és megtudtam, hogy szereti, én meg egy ital-nagykeren keresztül olcsóbban jutottam hozzá... Szigorúan csak a sikeres vizsga után mondtam neki ezt ill. adtam oda. Néhány hibavonalam azért volt vizsgán, de csak sikerült a vizsgám, pedig teljesen az alapoktól kezdtem el és vizsga előtt 10 pótórát is vettem ill. levezettem. A mostani 580 kilométeres kötelezőt is simán túlteljesítettem, habár tavaly nyáron amikor vizsgáztam, ez még nem volt érvényben...
2013. dec. 5. 10:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenből elsőre alap óraszámmal, egy üveg whyskyt. De csak mert rendes volt, élveztem az órákat.A motornál meg semmit igaz az is meglett elsőre de az oktató egy p.cs volt.
2014. jún. 27. 10:56
 8/8 anonim válasza:
100%
Csokit,Whiskyt,kölyökpezsgőt (poénból)mert azt vezetés közben is lehet inni ugye) egy saját kezűleg készített tárgyat,meg egy tizest.Azért kapott ennyi mindent,mert szinte már barátok lettünk,és nagyon jó hangulatban teltek az órák,és nagyon korrekt volt velem mindig.
2017. márc. 30. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!