Lányoknak jobb a női vagy a férfi oktató szerintetek?
Válts oktatót. 5 sikertelen forgalmi után nekem is lekoppant, hogy az elsőnél kellett volna nagy ívben p...csán rúgnom azt a libát.
Nekem spec női oktatóval volt rossz tapasztalatom, de szerintem ez nem nemfüggő, hanem jellem. Merj váltani. Így nem fog menni. És ez nem a Te hibád.
Én 3 női oktatót ismerek és mindhárom tragédia.
Vezetni ugyan csak egynél vezettem, de nála 2x buktam, mert arra sem volt képes, hogy szóljon, hogy még nem vagyok kész a vizsgára. Úgy beszélt velem mint egy kocsis...
A másik kettőt a tanpályáról ismerem (nem egy autósiskola). Nah azok mellé még utasként se ültem volna be nem, hogy tőlük tanuljak vezetni...
Tragédia...
Ne menj női oktatóhoz.
21/L
Nem azert, de elore o honnan tudhatna hogy te eppen mit fogsz hibazni? Nem jos a szerencsetlen.
Elkovetsz valami hibat, akkor arra felhivja a figyelmet (hogy milyen stilusban azon mar lehet vitatkozni), te tanulsz belole es ugyanazt a hibat a jovoben igyekszel nem elkovetni. Ez igy megy. Meg gyakorlassal.
Nekem szintén idősebb férfi oktatóm volt és ugyan úgy 10 perc után agyhúgykövet kaptam... ha tudtam, hogy másnap megyek vezetni minden bajom volt.Vizsgán miatta húztak meg, mert belenyúlt a pedálba és lefulladt az autó egy rohadt meredek emelkedőn felfelé a csúcsforgalomban... persze ezt a vizsgabiztos nem látta...
volt még pár húzása... vezetés helyett az ő ügyeit intéztük (-8 helyre mentünk be ), 40 fokban elfelejtett szólni, hogy vigyünk kaját meg sok vizet mert reggel 8-tól este 6-ig bent leszünk ,nem pedig 1-1 órát... elfelejtett értem jönni szakadó esőben novemberben.. és ilyenek...
sztem válts te is! :)
a saját érdeked előbbre való, mint az, hogy rosszul esne-e neki...ha már ennyire pöts
Szia!
Az én történetem is így kezdőtőtt. Ugyan ilyen férfi oktató, ugyanilyen stílusban "tanított". 2x megbuktam, majd minden sikertelen vizsga után 2 óra vezetés után ismét bejelentett vizsgázni. Így eljutottam az 5. vizsgáig ami szintén nem sikerült. Mehettem PÁV-ra, nagyon megalázó volt, sok tényleg buta ember volt ott és a könnyű feladatokat se tudták ott megcsinálni. De még azok is sikeresen vizsgáztak le, akiknek sikertelen lett volna...csak ugye itt is a pénzről szól a dolog.
Majd az egésszel úgy voltam, hogy nem lesz jogsim, beleöltem vagy 200-300ezret, és sehol nem tartok. Aztán apukám unszolására átmentem egy nő oktatóhoz a kerületünkbe, apu ismerőse járt hozzá. Na ő megtanított vezetni, és első vizsgán átmentem. Addig nem jelentett be míg nem tudtam mindent jól. És nem volt idegbeteg velem, nem üvöltözött és sorolhatnám amiket a férfi vezetőnél átéltem. Így pont mielött letelt volna a 2 év, előtte 3 nappal sikeres vizsgát tettem.
Ha apukámra hallgatok már a 2. bukás után, hogy váltsak, sok sok időt, pénzt és streszt megspórolhattam volna magamnak.
Én csak azt tudom javasolni, hogy válts, és az sokat segít ha a lakhelyed közelében jársz vezetni. 23/N
14:08-as vagyok.
Ja és azóta akinek mondom hogy 6.ra mentem át nem akarják elhinni, mert úgy vezetek mint jó pár ügyes férfi. Nem tötyögök, haladok rendesen, nem bénázok, rutinosan csinálom a dolgaim és sorolhatnám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!