Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreérthető gesztus volt a részemről?
Figyelt kérdés
A munkatársnőm, és én közös céges autóval dolgozunk felváltva, néha ő használja, néha én. Ő rendszerint tart valami édességet az autóban, én pedig pofátlanúl két alkalommal megettem. Elfelejtettem említeni, és ő sem szólt miatta. Harmadik alkalommal visszavettem 2tábla csokit, és hagytam egy cetlit az autóban "ne haragudj amiért megettem a nasid, remélem ez ízleni fog". Következő nap mondta, hogy nem kellett volna visszavegyem, és köszöni szépen. Feltűnően kedves volt, és a szokásosnál is többet mosolygott. A nap végén pedig mondta, hogyha ennyire szeretem az édességet, akkor majd menjek el hozzá, mert süt nekem valamit.2020. máj. 10. 15:47
1/11 anonim válasza:
Dugni akar veled, hol itt a probléma?
2/11 anonim válasza:
Hát persze, ez mindig így szokott lenni!
3/11 anonim válasza:
Szerintem nem voltál félreérthető, csak nem akartál bunkó lenni. Ő viszont egyértelműen szeretne tőled valamit. De egyáltalán hogy jut eszedbe megenni más kájáját?
5/11 anonim válasza:
Nem voltál félreérthető, hanem te érted félre őt. Sziplán poénkodott, nem akar tőled semmmit, attól még meghívhat magához sütizni mint havert, munkatársat.
Nem kell pasisan hozzágondolni többet.
6/11 anonim válasza:
Egy egyszerű süteményezésbe nem kell mindjárt belegondolni mást :D.
Lehet hogy csak viccelt
7/11 anonim válasza:
Nem voltál félreérthető. A csaj rád nyomult.
8/11 anonim válasza:
5-ös. A férfi szótárban:
- nő=szex
- Nő+mosoly= tuti szex
- Nő+mosoly+meghívás magához= maratoni szex.
Egyébként:
- buli= szex
- asztal= szex
- vacsora= szex
- monitor= szex
- cipő= szex
- vonat= szex
stb...
9/11 anonim válasza:
Majd ha elmesz es egy szal csipkes tangaban jelenik meg akkor igen mar tuti hogy tobbet akar. Addig ne csinalj magadbol huly.t es ne feltelezz semmit komolyan
10/11 anonim válasza:
Süti biztosan lesz. Szex csak 99% valószínűséggel. Szóval megéri elmenni 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!