Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na ebben mi sértő és lealacson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ebben mi sértő és lealacsonyító lányok?

Figyelt kérdés

Röviden.

Férfi ismerkedik egy lánnyal. Pár hónapja randizgatnak.

A pasinak van kulcs a lány lakásához is. Minden alkalommal, mikor felmegy kiüríti a levélszekrény is, mivel a lány hajlamos elfelejteni. A lány számára ez kedves gesztus.

De az miért gond, ha a pasi fogja a számlákat és befizeti?

Főleg ha a lánya nála sokkal rosszabbul áll anyagilag, neki meg nem tétel az a pénzösszeg.

2020. febr. 29. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az benne a lealacsonyító, hogy te, mint egy apuci, eldöntöd, hogy a kicsi lányod számláit fizeted. Nem megkérdezed, megbeszéled vele, mint egy egyenrangú partnerrel tennéd.
2020. febr. 29. 19:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert a férfiak többsége vár is valamit a pénzért cserébe. És nem akarja az első veszekedésnél vagy esetleg a szakításnál visszahallani, hogy "Pedig a számláidat is kifizettem helyetted".
2020. febr. 29. 19:12
 3/9 A kérdező kommentje:

1.-nek.

Elírtam a tabon, nem a lányom, szóval ez: "Főleg ha a lánya nála sokkal rosszabbul áll anyagilag,..." elírás, az a LÁNY akart lenni. Bocsánat!

2020. febr. 29. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért elég durva és lekezelő volt.

Csak a naivitásod miatt adnék- esetleg- még egy esélyt neked.

.....vagy sugardaddy vagy?

2020. febr. 29. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"nem a lányom"

Értettem elsőre is. De úgy viselkedsz, mintha apucikája lennél.

2020. febr. 29. 19:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, de én sem örülnék annak, ha olyan ember avatkozna a pénzügyeimbe, akivel csak pár hónapja ismerkedem. Bár én még kulcsot sem adtam volna a lakásomhoz.
2020. febr. 29. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Pár hónap után kulcsot sem adnék. Meg mi az, hogy kiüríted a postaládát is...na meg ezek szerint felbontod a leveleit is. Durva. Reptetnélek mint macskát sz..rni.
2020. febr. 29. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon lealacsonyító, pláne pár hónap randizgatás után. Én azt se engedném hogy a levelesládámba nyúljon, nemhogy a számláimat fizesse. El tudom tartani magam (még ha tételezzük fel nem is olyan jól mint a pasi) ezért számomra ez azt jelentené hogy megvehetőnek, árucikknek tart és valamit viszonoznom kell cserébe. És ki tudja nem z hányná később a szememre pl egy veszekedés során hogy "bezzeg amikor a számláidat fizettem". Értem én, hogy jót akar valamilyen szinten, de ezzel csak anyagilag függővé teszi a lányt, aki lehet úgy érzi, tartozik a pasinak. Soha, semmilyen körülmények között nem mennék bele ilyesmibe.
2020. febr. 29. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem szeretik, ha fejük felett döntenek, az ő megkérdezésük nélkül, elhiszem ha ezt te "kedves, gáláns gesztusnak" érzed, de gondolj bele a másik helyzetébe. Lakásban valaki felmarkolja a csekkeket, kérdés nélkül befizeti...
2020. márc. 1. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!