Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lealacsonyító megjegyzések miatt nem tudok megbízni a férfiakban, hogyan lehet ezen változtatni, ha egyáltalán?
Ide a szex-szerelem rovatba 70%-ban olyanok iroganak, akik tárgyként kezelik a nőket...innen ne ismerkedj:D
Amúgy igazad van,van alapja a kerülésednek. Én is ilyen vagyok!
De van 10%, akik normálisak, talán....
25.L
Szerintem nem a fiúk kezelik le a nőket, hanem a nők úgy általában kissé (sokkal) értékesebbnek tartják magukat, mint amennyit érnek!
A legutolsó cigányk*rva is meg van győződve arról, hogy ő okos, egyedi, és különleges bánásmódot érdemel.
19:52
Miért különbek? Én mindig is úgy tudtam, hogy a pasik érzik magukat különbnek!
Amúgy ugyanazt csinálják a nők, mint a pasik: össze-vissza dugnak, isznak, cigizek, csúnyán beszélnek...tehát UGYAN OLYANOK!
így van, a nők különleges bánásmódot igényelnek.Mert gyengébbek, érzékenyxebbek, mint a kérdező is! Aki ezt nem tudja az nem férfi.
És nem leringyózni....stb. amit itt nyomat a sok IQ gyenge fas*kalap.
Az a pasi, aki nem becsül egy nőt, az megérdemli hogy megszívassák.
Te miért azzal foglalkozol, aki lenéz?
Keresd meg azt, aki hozzád illik! Női megérzés, vagy mi...
Én pl soha nem kezeltem a barátnőmet tárgyként mindig odafigyeltem hogy ne bántsam meg és kedves legyek hozzá és felvidítsam ha rosszkedve van
Aki meg a háta mögött beszéli ki a barátnőjét az elbújhat de nagyon ha valami gondja van vele akkor mondja a szemébe ne valaki mással beszélje ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!