Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetnék egy 15 éves lánnyal mindenféle utálkozó és lenéző megjegyzések nélkül?
20 éves egyetemista fiú vagyok.
Már régebb óta ismerem ezt a lányt. Régen is kedveltem, de akkor még csak úgy voltam vele, hogy kedves, mivel alig beszéltünk.
Amióta viszont középsuliba jár, minden nap találkozunk és beszélgetünk a buszon. Nagyon humoros lány egyébként, viszont még elég baba arca van.
Úgy érzem beleszerettem.
Szerintetek összejöhetnék vele úgy, hogy senki ne szóljon be nekünk?
/Itt az oldalon is olvastam már, hogy beteges ilyen korban ilyen "nagy" korkülönbséggel összejönni/
Én úgy veszem észre, hogy ő is szeretné, ha komolyabbra fordulna.
Valamint a barátnőitől is ilyesmiket hallottam :P .
Szóval azzal szerintem nem lenne baj, hogy ő beleegyezne-e.
Hanem arról van szó, hogy szerintetek nagyon elítélnének érte?
Nem mások kedvéért választasz barátnőt, ezért szíved joga. Senkinek nincs joga beleszólni.
-SB-
Engem nem zavarna es kivulallokent sincs semmi kivetni valo benne..
Amugy meg a szerelem nem korhatartol fugg :P Persze ha 12 eves lenne az mar kicsit furi :P Nekem is tetszenek a 20 even feluli fiuk :P Tok arik...mar amelyik ;) Es ha tettszik akkor arra gondolok,hogy jo lenne vele osszejonni...nem arra hogy 20 eves vagy 22 :P Ugyh hivd el randizni es minden kiderul :P 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!