Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez randira hívás vagy csak egy kedves gesztus?
Ha egy régi ismerősbe botlasz, utcán beszélgettek majd megszólal, hogy megeszünk egy sütit?
Most csak a kényelmesebb beszélgetés miatt, vagy ez egyértelmű randira hívás? Érdemes ilyen szituban rákérdezni?
Egyok sem. Ez egy sütire invitálás.
Csatlakozom 2# válaszához. Miért kell ebbe rögtön mindent belefeltételezni, képzelni, vágyni vagy éppen gyanakodni???
Valószínűbb, hogy gesztus. De lehet, hogy randi. Ez ki fog derülni viselkedéséből, mert addig még gondolom fogtok beszélni.
Komolyan nem értem, hogy miért kell ilyeneken meg olyanokon, hogy "megszólítsam", "mit fog szólni", "mi lesz" agyalni.
És ha így fejezi ki magát?
Lenne kedved meginni velem egy..?
Biztos van az a kifejezésmód ami egyártelmű nem???
Na főleg 6-os története miatt is vagyok az őszinte kommunikáció híve: rögtön tisztázni ez most mi?
Vagy rögtön tudomására hozni, hogy foglalt vagyok és szerelmes másnak esélye sincs...akkor milyen süti? :-)
Akinek meg ez nem tetszik...annak hátsó szándékai voltak...nem az én problémám..az biztos hogy ilyeneken csak azok sértődnek meg...aki nem akarja hogy félreértsék ne legyen félreérthető :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!