Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy szerepelünk-e egy férfi fantáziájában, vagy csak félreérthetően fogalmazott?

Figyelt kérdés

Egyik ffi. ismerősöm megjegyezte, hogy ha tudnám milyen formában szerepelek a férfiak fantáziájában...

Ez a félmondat volt, nem fejtette ki, ezt is csetben írta.

Ezen meglepődtem, mert ezt hogy kéne értenem?

1. Honnan tudná ő, miképp szerepelek bárki fantáziájába? Hiszen nem lát mások fejébe! Nincsenek közös ismerőseink, akikkel rólam ilyen intimitásokat megvitatna.

2. Ebben a mondatban van valami fenyegető... nem úgy értve, hogy ő fenyeget, hanem ez az elharapott közlés vmi. nyilván nem kedélyes fantáziára utal. Én úgy sejtem, szexfantáziára célzott, de lehet rosszul gondolom.

A vicc az, hogy egyáltalán nem vagyok az a típusú nő, akikről a ffiak fantáziálni szoktak. Így végképp nem értem, és nem akarok táptalajt adni semminek, hogy most kérdezgessem, hogy mire gondolt pontosan, nehogy félreértse.

2022. máj. 10. 15:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%

A férfiakat ezzel saját magát is mocskos fantáziájúnak tartja akik verik a f.rkukat minden face ismerősre is akárhogy néz is ki anő.

Es itt olvastam is anno hogy amiket meghallanak beszelgetéseket férfiak közt, attol tenyleg ki lenne akadva minden nő hogy tenyleg milyenek..

2022. máj. 10. 15:36
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Saját magára célzott és biztos, hogy szexfantázia.
2022. máj. 10. 15:36
 3/28 A kérdező kommentje:

2

De házas, és tudja, hogy tudom, hogy van családja.

Ezért miért fedné így fel magát? Meg hát többes számot használt: a férfiak... és mintha saját magát nem számította volna fantáziálás terén közéjük.

Egyébként kimért mindig, illedelmes, tartózkodó.

Ez volt az egyetlen olyan elszólása, amit nem lehet hová tenni.

2022. máj. 10. 15:42
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

"a férfiak fantáziájában..."

Az övében, csak nem mondta ki, hogy róla van szó. Nyilván szó sincs itt már férfiakról.

2022. máj. 10. 15:42
 5/28 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs ezzel egyedul

Nem veletlen a többesszám.

2022. máj. 10. 15:45
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
A többes szám saját magát is jelenti.Észrevettem,ha valakinek több nő is tetszik akkor is többes számot használ,hogy ti nők milyenek vagytok.
2022. máj. 10. 15:47
 7/28 A kérdező kommentje:

5-ös, nyilván a ffiak úgy általában fantáziálnak a nőkről, de ez a kijelentése arra vonatkozott, h. énrólam fantáziálnak a ffiak, és ezt nyilván nem tudhatja.

mondom, nem az a típus vagyok, akire a ffiak általában kiverik.

2022. máj. 10. 15:49
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem tudhatja, más férfiak mire gondolnak. Tehát magáról beszélt.

Családos... ezért nem tesz további célzásokat. De ez pedig az volt.

2022. máj. 10. 15:51
 9/28 A kérdező kommentje:

Diszkréten azt is kiderítette van-e vkim.

Nem egyenesen kérdezett rá, hanem azzal a szöveggel, hogy ne maradj egyedül, kéne melléd vki, akivel egymásra kattantok: társ, barát, szerető, bárki.

2022. máj. 10. 15:54
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor főleg - mi a kérdés? Ő valszeg vállalná a valaki, jelen esetben a szerető szerepét.
2022. máj. 10. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!