Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy szerepelünk-e egy férfi fantáziájában, vagy csak félreérthetően fogalmazott?
Egyik ffi. ismerősöm megjegyezte, hogy ha tudnám milyen formában szerepelek a férfiak fantáziájában...
Ez a félmondat volt, nem fejtette ki, ezt is csetben írta.
Ezen meglepődtem, mert ezt hogy kéne értenem?
1. Honnan tudná ő, miképp szerepelek bárki fantáziájába? Hiszen nem lát mások fejébe! Nincsenek közös ismerőseink, akikkel rólam ilyen intimitásokat megvitatna.
2. Ebben a mondatban van valami fenyegető... nem úgy értve, hogy ő fenyeget, hanem ez az elharapott közlés vmi. nyilván nem kedélyes fantáziára utal. Én úgy sejtem, szexfantáziára célzott, de lehet rosszul gondolom.
A vicc az, hogy egyáltalán nem vagyok az a típusú nő, akikről a ffiak fantáziálni szoktak. Így végképp nem értem, és nem akarok táptalajt adni semminek, hogy most kérdezgessem, hogy mire gondolt pontosan, nehogy félreértse.

hát már évek óta.
olyat is mondott, csak úgy, h. köztünk nem lehet semmi.
gondoltam, ezt miért mondod? nem vagyok kapcsolatgyilkos, sosem másztam rá.
ezt is csak úgy bedobta, nem fejtette ki.
ezen túl más félreérthetőt nem mondott soha.
csak engem ezek a hátuljövős dolgok zavarnak.
ha érdekli, van-e párom, miért nem kérdezi meg?
miért kell ilyen kanyarral jönni, h. miközben nem tudhatja, szingli vagyok vagy sem (máshol lakunk, nincs közös ismi, nem szoktam posztolni fb-n a magánéletemről), jön ezzel a szöveggel, h. kéne mellém vki.

3-as De cuki ártatlan vagy, remélem nem múltál el 20.
A férfiak (is) fantáziálnak, és az, hogy házas ebben nem akadály, sőt van akinek egy kis flörtölés belefér, és hogy mondjak nagyobb csodát akár a félrelépés is. Ha nem akarsz ilyesmibe belemenni, akkor csak nem kell rá reagálni.

Kérdező, nagyon egyszerű a válasz a fő kérdésedre: egy pasi sem ír ilyet, soha, csak úgy a félreérthetőség kedvéért. Mindig feltételezd azt, hogy a pasi fantáziál rólad, függetlenül attól, hogy milyen típusú nő vagy. A férfiak fantáziálnak nőkről, rólad is, még ha nem is tipikusan fürdőruhamodell kinézeted van, akkor is. Nem számít. Ha beszélt veled már valaha férfi, akkor fantáziált is rólad. Ez legyen az alap tézis, max meglepődsz ha nem :D
Amúgy egyértelműen magáról beszélt, nyomul és jelzi, hogy megdugna. Nyilván a családja mellett. A kimért és illedelmes férfiak is férfiak.
13
tudom, h. fantáziálnak a házasok is, de általában nem kötik a másik nő orrára.
nem mondják és nem is céloznak rá, hanem titkolják.
14
de ha megdugna, miért mondta, h. köztünk nem lehet semmi?

az elmúlt hónapokban.
igen, egyszer találkoztam a nőjével is.
sosem beszél róluk, kifejezetten kerüli a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!