Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tini és a húszas évek eleji...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini és a húszas évek eleji kapcsolatok mennyire komolyak?

Figyelt kérdés
Akiknek nem jött össze ennyi idősen egy kapcsolat sem az sok jó élményből maradhatott ki?
2022. máj. 7. 18:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A párkapcsolatok nem érdem szerint születnek. Sok alkalmatlan embernek van és sok alkalmasnak nincs.
2022. máj. 7. 20:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a tizenéves és húszas évek eleji szerelmek lehetnének őszinték, nem rúgnának fel évtizedes házasságokat emberek "szerelmes lettem" címszó alatt.
2022. máj. 7. 20:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy kezemen meg tudom számolni, hogy mondjuk a volt osztálytársaim közül hány embernek nem volt kapcsolata ebben a korban, ahogy azt is, hogy hányan vagyunk, akik a tinikori szerelmünkkel maradtunk.

Én személy szerint nem értek egyet a korábbi válaszadókkal, akik szerint a tinikori szerelem az igazi szerelem, én sokkal jobban szeretem most azt, amikor már azzal a szemmel nézzük egymást, hogy egy életre egymást választjuk-e, mint amikor összejöttünk, mert éppen egymás mellé sodort az élet és volt aki érdeklődött irántunk. (A korábbi válaszadó szavaival élve, "ugyanazokat a zenéket szerettük". Nekem többet ér az, hogy ugyanazt akarjuk az élettől, ugyanúgy dolgozunk érte, és ugyanerre tervezzük a következő 50 évünket.)

Viszont az tény, hogy azt látom azokon a barátaimon, akiknek kimaradt a kapcsolat ebből az időszakból, hogy a húszas éveik közepén már nehéz kialakítani az elsőt. Cserébe őszintén hiszek benne, hogy igazából csak egynek kell jól bejönnie. Végső soron az ember - legalábbis akinek hozzám hasonló értékrendje van - csak egy emberrel akarja leélni az életét. A sok kapcsolat talán fejlődni jó, de igazából ezt az ember kapcsolaton kívül vagy fokozatosan az első kapcsolatában is megteheti.

2022. máj. 7. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet általánosítani. Minden helyzet más!
2022. máj. 7. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első nagy szerelmem az 1 évig tartott aztán utána újra osszejottunk egy 4 hónapra, akkor voltam 18 meg o is mikor osszejottunk. Nyilván gondoltam hogy nem fogunk osszehazasodni de nagyon sok tanulságot hozott magával és nagyon sokat tanultam belőle, hogy milyen pasit nem akarok magam mellé legközelebb.

Utana 20 evesen jöttem össze a mostani barátommal akivel 4 éve vagyunk együtt, úgy érzem ez már megerett egy igazán komoly kapcsolatra, nem csaltuk meg egymást soha, mindent elmondunk a másiknak, ugyanazt érezzük mint mikor elkezdodott, igaz vannak hullamvolgyek, vannak viták de olyan nincs ahol ezek nincsenek meg.

A húgom 9.es volt mikor osszejott az első barátjával, az osztalytarsaval és egészen 12.ig együtt voltak, annak az évnek az elejen szakítottak, aztán megbeszéltek hogy legyen barátság extrákkal de ez se sikerült igazán, sokáig húzták egymás ágyat, aztán az érettségi előtt szakítottak egymással vegleg. A hugomat elég nehéz elviselni és sose gondoltam volna hogy lesz egy 3 éves kapcsolata főleg hogy az első volt neki, de lett es ez is komoly kapcsolat.

Komoly kapcsolat simán lehetséges ebben a korban ha mindkét fél megerett arra és nem csak egyejszakas kalandot akár a másiktól, valamint nem másfelé kacsingat mikor mással van, nyilván ez nem a sírig tartó szerelem lesz, de attól még komoly és valóban sokszor komolyabb mint a felnőtt szerelem és házasság ahol már szerelem nincsen, csak jobb mással mint egyedül.

2022. máj. 9. 09:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézd sok 20-30 év körüli férfi, fiú akinek nincs megfelelő egzisztenciája, simán összejön egy tinilánnyal,mert egy 20-30 év körüli nőnél már nagyon nagyon számít a pénz.

Egy tinilánnyal még őszinte szerelmet lehet kapni, de felnőtt korban sok sok van olyan ,hogy a másikkal csak a pénzéért egzisztenciájáért van vele, jó elviselem ezt a pasit, mert jól keres, jövőben lehet családot alapítani, de amúgy nem jön be stb.

2022. máj. 22. 15:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!