Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A sikertelen pasik hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sikertelen pasik hogyan magyarázzák azt, amikor előnytelen külsejű fèrfiaknak is családja van, ès mennek dèlután kocsival az iskolába a gyerekèrt?

Figyelt kérdés
Azt mondják sokan itt, a külső számít.
2022. máj. 6. 11:47
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
92%

29: "ezen a fostalicska oldalon, itt baszod a fajtádat"

ÉÉÉÉS vágó! :))))

Ember, stílus...

2022. máj. 6. 15:04
 32/41 anonim ***** válasza:
88%
(A többi "szép" szót már nem idéztem, engedjétek meg nekem :D)
2022. máj. 6. 15:05
 33/41 anonim ***** válasza:

29

Ez a matek dolog amúgy érdekes.. általánosban meg középsuliban mindig masszív kettes voltam (volt hogy heti 2x jártam korrepetálásra), de érettségi után még is sikerült egész jó eredménnyel levizsgázni logisztikából, ahol jócskán kell a matek.

Pedig álmomban se gondoltam volna, hogy ilyenbe fogok dolgozni.

2022. máj. 6. 15:05
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

29

Akkor újra... Próbáld meg értelmezni a szöveget, mielőtt nekiállsz mocskolódni, mert irgalmatlanul szánalmas ez a vergődés.

Egyrészt honnan veszed, hogy én minden nap a GYK-n lógok?

Másrészt mit bizonyít az, hogy vannak dIpLomÁs emberek, akik rosszak voltak matekból? Én nem a rossz matekosokat szidtam, hanem azokat, akik földöz verték magukat, és fennhangon vinnyogtak, mert nem ment nekik egy bizonyos tantárgy. Azért lássuk a különbséget.

Ugyanígy: nem az átlag alatti külsővel rendelkező férfiakat vetem meg, hanem a GYK-n vernyákoló inceleket. Itt is lássuk a különbséget.

2022. máj. 6. 15:19
 35/41 anonim ***** válasza:
16%

Tényleg?

Akkor miért nem választasz egy olyat?

Majd meglátod milyen jó szexelni egy szerethető személyiségű emberrel, akinek még a csókjától is undorodsz.

Ronda de finom..

Tudod nektek az a nagy tévedésetek, hogy emberileg különbnek hiszitek magatokat, csak mert jobban megy a csajozás/pasizás ami legnagyobb részt külső függvénye.

A matekos hasonlatom meg igenis helytálló.

2022. máj. 6. 15:20
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

"Mégis itt esz a fene ezen a fostalicska oldalon, itt baszod a fajtádat minden nap és általad lenézett emberekkel vitatkozol?"

Mondja ezt az, akinek minden hozzászólása a női nem gyalázásából áll. Komolyan beszarok rajtad. 😂🤡

2022. máj. 6. 15:28
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

35: Duzz-duzz, nem helytálló, mert sarkított. :)

Ember... Egyértelmű, hogy olyannal nem létesítesz kapcsolatot akitől undorodsz... (már megint a véglet...) De ha nem is topmodell és/vagy szépségkirálynő az illető, de olyan kisugárzása van, hogy azonnal ismerkedni akarsz vele, akkor már eléggé másodlagosak a külső tényezők...

Elmondok egy sztorit. Bementem X helyre (közelebb van), Y helyre szoktam járni ha kell olyan jellegű dolog, de mondták ismik is, hogy Y helyen megcsinálják azt ami kellett volna még aznap. Odakerültem a csaj elé, elkezdtem hozni a hülye fejemet (eleve tök szimpi volt), viccelődtünk, kicsit beszélgettünk, mondtam akkor jövök vissza du. Visszamentem még ott is ment a 'jófejkedés. Elsőre nem vettem észre, de bakker a csajnak nyúlszája van! Tudod mennyire nem érdekelt/érdekelne, ha korom béli lenne, atom aranyos amúgy és tök jó fej, simán ráhajtanék. :D Kár, hogy ő ilyen 'huszonközepe, max teteje, én meg 40 felett... :(

De megértelek, nálad CSAK a külső számít... Így valóban nehéz!!!!

Viszont magadban kellene rendben lenned előszőr, mert ezzel a stílussal borzasztó nehéz lesz a dolog! :)

2022. máj. 6. 15:31
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Y->X másodszorra xD
2022. máj. 6. 15:32
 39/41 anonim ***** válasza:
18%

"mennek dèlután kocsival az iskolába a gyerekèrt"

A sajat gyerekukert? :)

37F incel

2022. máj. 6. 18:01
 40/41 anonim ***** válasza:
24%

39

Biztoshogyneeeeeem.

2022. máj. 6. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!