Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt meg olyan nö, aki elönytelen startpozicióban volt egy kapcsolatban, a pasi nem vette komolyan, de kesöbb a pasi megszokta es kialakult egy jó kapcsolat?
Volt meg olyan férfi, aki elönytelen startpozicióban volt egy kapcsolatban, a nő nem vette komolyan, de kesöbb a nő megszokta es kialakult egy jó kapcsolat?
Ilyenről tudok:D
2+ * léptél , a ferfi rajött hogy nem tud nelkuled elni ?
Ilyenről is tudok:D
Végtelenül kesze-kusza a kérdés, de a lényeg kivehető belőle.
Igen, nálunk így volt, eleinte nagyon nem vett komolyan a párom, őszintén megmondta, hogy csak jól érzi magát velem és kész. Aztán mire ez kezdett bennem tudatosulni és kezdtem volna megbarátkozni a gondolattal, hogy csak szimplán szexuális vonzalom és néhány közös program jutott kettőnknek, addigra rájött, hogy ő belém szeretett. Most már ott tartunk, hogy jobban odavan értem, mint én érte. Ha az elején valaki azt mondja nekem, hogy ez így lesz, kinevetem. Néha még magam sem hiszem el, hogy mennyire megváltozott. A tenyerén hord, mindent megtesz értem és csodás élményeket élünk át együtt már nem csak testileg, lelkileg is. Nagyon hálás vagyok, hogy elém sodorta őt a sors és hogy nem adtam fel az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!