Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikertelen pasik hogyan magyarázzák azt, amikor előnytelen külsejű fèrfiaknak is családja van, ès mennek dèlután kocsival az iskolába a gyerekèrt?
Fiatalon valószínűleg jól néztek ki, csak most hogy már X év után látod őket, már kikezdte őket az idő vasfoga.
Sok olyan "egykori falu bikája" bácsi van, aki mára ronda, mint a bűn, ahogy a banyákok között is van olyan, aki "Én faluszépe voltam ám, 1936-ban!" előadást tart, és ha látsz róla egy régi képet el se hiszed, hogy megegyezik azzal a vasorrúval, aki meséli.
3
Oviba, iskolába általában nem a vénemberek hordják a gyerekeiket, amúgy meg egy átlagos 30-40 közötti férfi persze már nem egy 20 éves szépfiú, de azért nem is kötelezően egy lerobbant szeszkazán.
Amúgy kérdező, a következő panelek léteznek:
- Csak a pénz miatt.
- A férfi biztos teljesen becsicskult a nőnek.
- A kivétel erősíti a szabályt.
- Biztos, még a közösségi média elterjedése előtt jöttek össze.
stb.
Igen a külső számít, neked is, hiába is provokálsz.
Azt elfelejtetted mondani hogy azoknak a férfiaknak a párja is valami trampli és csak azért vannak együtt, mert nem jutott jobb.
8
És? Akkor a sikertelen pasik ne a nők felszínességét, hanem a saját túlzott elvárásaikat tegyék felelőssé.
Nem provokálok senkit. Azt látom, hogy a világban nem csak a szèp emberek alapítanak családot, ezèrt kèrdeztem, hogy ezt mikènt magyarázzák azok, akik más nèzeteket vallanak.
Persze ezzel a kèrdèssel nem azt állítom, hogy Quasimodo is tudna családot alapítani. Csak azt, hogy nem csak Crisriano Ronaldo-nak sikerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!