Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A sikertelen pasik hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sikertelen pasik hogyan magyarázzák azt, amikor előnytelen külsejű fèrfiaknak is családja van, ès mennek dèlután kocsival az iskolába a gyerekèrt?

Figyelt kérdés
Azt mondják sokan itt, a külső számít.
2022. máj. 6. 11:47
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
11%
Ha sok pénze van egy férfinak, karrierjében sikeres, felszínes nőt csúnya férfiként is tud találni.
2022. máj. 6. 11:50
 2/41 A kérdező kommentje:
Ezzel a logikával jó sok gazdag pasi lehet egy olyan országban, ahol a nettó mininálbèr 133 000 Ft
2022. máj. 6. 11:52
 3/41 anonim ***** válasza:
14%

Fiatalon valószínűleg jól néztek ki, csak most hogy már X év után látod őket, már kikezdte őket az idő vasfoga.

Sok olyan "egykori falu bikája" bácsi van, aki mára ronda, mint a bűn, ahogy a banyákok között is van olyan, aki "Én faluszépe voltam ám, 1936-ban!" előadást tart, és ha látsz róla egy régi képet el se hiszed, hogy megegyezik azzal a vasorrúval, aki meséli.

2022. máj. 6. 11:56
 4/41 anonim ***** válasza:
14%
Engem pár éve maguktól szólítottak le nők, mostanában viszont egy nőt sem érdeklek. Lehet hogy az említett férfiak fiatalabban jobban néztek ki.
2022. máj. 6. 11:58
 5/41 anonim ***** válasza:
66%
Loopba kerülnek. :)
2022. máj. 6. 12:00
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

3

Oviba, iskolába általában nem a vénemberek hordják a gyerekeiket, amúgy meg egy átlagos 30-40 közötti férfi persze már nem egy 20 éves szépfiú, de azért nem is kötelezően egy lerobbant szeszkazán.

Amúgy kérdező, a következő panelek léteznek:

- Csak a pénz miatt.

- A férfi biztos teljesen becsicskult a nőnek.

- A kivétel erősíti a szabályt.

- Biztos, még a közösségi média elterjedése előtt jöttek össze.

stb.

2022. máj. 6. 12:08
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nem csak a külsőm előnytelen hanem a személyiségem is borzalmas meg mindenhogyan egy gusztustalan lény vagyok, én így magyarázom. Saját magamtól is undorodom, megértem a nőket hogy undorodnak tőlem.
2022. máj. 6. 12:15
 8/41 anonim ***** válasza:
13%

Igen a külső számít, neked is, hiába is provokálsz.

Azt elfelejtetted mondani hogy azoknak a férfiaknak a párja is valami trampli és csak azért vannak együtt, mert nem jutott jobb.

2022. máj. 6. 12:16
 9/41 anonim ***** válasza:
87%

8

És? Akkor a sikertelen pasik ne a nők felszínességét, hanem a saját túlzott elvárásaikat tegyék felelőssé.

2022. máj. 6. 12:19
 10/41 A kérdező kommentje:

Nem provokálok senkit. Azt látom, hogy a világban nem csak a szèp emberek alapítanak családot, ezèrt kèrdeztem, hogy ezt mikènt magyarázzák azok, akik más nèzeteket vallanak.

Persze ezzel a kèrdèssel nem azt állítom, hogy Quasimodo is tudna családot alapítani. Csak azt, hogy nem csak Crisriano Ronaldo-nak sikerül

2022. máj. 6. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!