Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikertelen pasik hogyan magyarázzák azt, amikor előnytelen külsejű fèrfiaknak is családja van, ès mennek dèlután kocsival az iskolába a gyerekèrt?
20
Hát, ha jó ilyennel nyugtatni magatokat, nem szólok bele.
A kedvenc vonatkozó incel dogmám az, hogy "mert a mocsok r.bancok a teljes fiatalságukat a f.szkörhintán töltötték, aztán fognak egy csúnya balekot, mikor kiöregednek 24 évesen hahaha *recska*"
Szóval szerintem ezzel magyarázzák, de részemről azt hisznek, amit csak a kicsi szívük szeretne.
Na mondom én, a 20-as már tolja is a kretént :D
Így van bubi, te nyilván vágod, hogy kit mennyire szeret a felesége :D
22.
De ők a többi férfit is támadják, akinek van kapcsolata azt azért, akinek nincs az meg "örök lúzer, haha, bezzeg ő!"
25
Nincsenek sokan, csak itt a neten hangosabbak azért feltűnőbbek. A való életben ők azok a szürke kisegerek, akik csak akkor szólalnak meg mikor feltétlenül szükséges.
Egyes elborult agyú emberkék hozzászólásait leszámítva nagyon is van köze a valósághoz.
Ha nem vagy jó külsejű férfi, aki tetszik a nőknek, teljesen másképp éled meg az egészet.
Ez olyan mint amikor tanulás nélkül is penge vagy matekból, és nem érted a másik miért szenved a 2-esért is.
27
És pont ugyanannyira visszataszító a viselkedésetek, mint a kettessekkel kullogó hülyegyerek ökölrázása az okos osztálytársaira, a tanáraira, az iskolára és úgy amúgy az egész viálgra.
Senki sem szólná meg őket, ha csöndben maradnának, de ők inkább a hisztit választják... Hű de nem bírtam az ilyeneket a suliban!
Igen?
Mégis itt esz a fene ezen a fostalicska oldalon, itt baszod a fajtádat minden nap és általad lenézett emberekkel vitatkozol?
Miért is?
Talán mert egy nagy nulla vagy?
Egy élettelen szardarab, aki más emberek rugdosásában éli ki az örömét?
Milyen ökölrázás te szellemi fogyatékos?
Diplomás embereket ismerek, akiknek sosem ment a matek.
27: Emléxel a csokireklámra? Ronda, de finom. :) Attól mert valaki nem előnyös külsőre, attól még lehet egy (tudom, ad absurdum! :D) szerethető személyisége ami ki is sugárzik a viselkedése, kommunikációja által.
De hát akinél csak a felszín létezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!