Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mi van köztünk ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van köztünk ?

Figyelt kérdés

Elinte unszimpatikus volt,annyira rámenős volt.Aztán több hónap volt,mire beadtam a derekam.Rengeteget beszéltünk,programokat talált ki,szépen lassan megkedveltem.Ritkán látom mert ingázó, egyszer itt van ebben a városban, de itt kevesebbet,elköltözött innen. 3 hónappal ezelőtt csókoloztunk először. És nem régiben feküdtünk le. Igazából,az elején amikor már kezdtem megkedvelni , ő mondott pár érdekes sztorit az eddigi kapcsolatairól, hogy mindig ő dobta ki a lányokat, és mindig zavarta őket bennük valami. Több órahosszáig szexeltünk, folyamatosan tartva a szemkontaktust, és rengeteget kényeztetett máshogy is. Szex közben egymásra mosolyogtunk. Miután vége lett össze bújtunk, simogatott, beszélgettünk. Miután elmentem írt.

Nem mondta ki egyikünk sem, hogy most mi van, mert mindkettőnk tudja, hogy nem akar a másik kapcsolatba bonyolódni.

Viszont én úgy érzem kezdem jobban megkedvelni.

2022. ápr. 30. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
leszarom
2022. ápr. 30. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Összejártok dugni. Ennyi van most köztetek. Amúgy nem is értem miért nem beszélitek ezt meg. Nem nehéz. Elmondjátok egymásnak mit szeretnétek és mit nem szeretnétek aztán annyi.
2022. ápr. 30. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogy tudná ezt megválaszolni rajtatok kívül bárki is? Vele tudod ezt megbeszélni.
2022. ápr. 30. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Aki rajong érted, azon érzed, hogy ez most több. Nem egy hétig és nem egy hónapig, nem az első szexig, hanem mindig.
2022. ápr. 30. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!