Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok hogy 90km van köztünk ez távkapcsolatnak számit?
Három hónapja vagyunk együtt és télleg nagy az összhang köztünk.Nekem a volt párom sajnos meghalt egy balesetben és rá egy évre megismertem ezt a csodálatos embert és beleszerettem.Azt érzem és érezteti is velem hogy ő is szeret engem.Sőt.Már szóba került az összeköltözés is de kicsit félek.Félek mindent magam mögött hagyni.Az itteni munkám amugy egész jó már 4 éve itt dolgozom mint kisebb főnök.
Ugyebár az egy hónap felmondási időt le kell töltenem.mindenképpen.Igy hogyan tudnék munkát is keresni ha még arra sincs merszem hogy közöljem a főnökel hogy felszeretnék mondani.Ott számtalan lehetőség lenne amugy.Fogalmam sincs mit kelenne tennem de azt tudom hogy nem szeretném elvesziteni a távolság miatt egyrészt én soha nem szerettem a távkpcsolatokat de most mit tegyek ha ennyire szeretem és azt érzem hogy igen megjött az a férfi akivel az életemet letudnám élni.Amugy sokat találkozunk minden hétvégén szinte.
Mondhatni az.
Ez nem az a távolság, hogy na átugrok 20 max 30 perc és ott vagyok....
Tulajdonképpen itt nem is az a kérdés hogy távkapcsolat-e vagy sem, inkább az,hogy miként folytassátok tovább, hiszen azért ez nem az a távolság amit minden nap meg lehet tenni.
Én a helyedben az alábbiakat gondolnám át: tényleg kötődsz-e annyira ehhez a férfihez hogy felszámold az eddigi életedet? Ha igen, akkor aq többit már kettőtöknek kell megbeszélni.
Nem tudom hogy saját lakásod van-e, ha igen, én nem adnám el egyelőre. Fel kellene mérnetek -bár lehet,hogy megtettétek-,hogy melyikteknek érdemes költözni. Ez sokszempontos...
Ha Te költözöl ne azt nézd,hogy rengeteg lehetőséged lenne munkahely szempontjából, konkrét lehetőséget nézz, beszélj, érdeklődj. A felmondást nem tudod elkerülni, fel kell vállalnod, ez a távolság nagy ahhoz hogy ingázz.
Itt nálunk Pest megyében ez távkapcsolatnak mondható.
Oda vissza pedig 180 km.
Itt van, hogy 30 km is 1 óra lehet.
7.-nél a pont.
Buta vagy, ha dobod a melót egy ilyen semmiért, ami minden, csak nem kapcsolat.
Leszállt a rózsaszín köd és beborít mindent.
Ha szereted a kétes kimenetelű kalandokat, csináld.
Ha fontos a biztonság, akkor várj még legalább nyár végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!