Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok hogy 90km van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok hogy 90km van köztünk ez távkapcsolatnak számit?

Figyelt kérdés

Három hónapja vagyunk együtt és télleg nagy az összhang köztünk.Nekem a volt párom sajnos meghalt egy balesetben és rá egy évre megismertem ezt a csodálatos embert és beleszerettem.Azt érzem és érezteti is velem hogy ő is szeret engem.Sőt.Már szóba került az összeköltözés is de kicsit félek.Félek mindent magam mögött hagyni.Az itteni munkám amugy egész jó már 4 éve itt dolgozom mint kisebb főnök.

Ugyebár az egy hónap felmondási időt le kell töltenem.mindenképpen.Igy hogyan tudnék munkát is keresni ha még arra sincs merszem hogy közöljem a főnökel hogy felszeretnék mondani.Ott számtalan lehetőség lenne amugy.Fogalmam sincs mit kelenne tennem de azt tudom hogy nem szeretném elvesziteni a távolság miatt egyrészt én soha nem szerettem a távkpcsolatokat de most mit tegyek ha ennyire szeretem és azt érzem hogy igen megjött az a férfi akivel az életemet letudnám élni.Amugy sokat találkozunk minden hétvégén szinte.

2022. márc. 19. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Mondhatni az.

Ez nem az a távolság, hogy na átugrok 20 max 30 perc és ott vagyok....

2022. márc. 19. 17:39
 2/9 anonim ***** válasza:
90 km az max 1 ora kocsival
2022. márc. 19. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen itt nem is az a kérdés hogy távkapcsolat-e vagy sem, inkább az,hogy miként folytassátok tovább, hiszen azért ez nem az a távolság amit minden nap meg lehet tenni.

Én a helyedben az alábbiakat gondolnám át: tényleg kötődsz-e annyira ehhez a férfihez hogy felszámold az eddigi életedet? Ha igen, akkor aq többit már kettőtöknek kell megbeszélni.

Nem tudom hogy saját lakásod van-e, ha igen, én nem adnám el egyelőre. Fel kellene mérnetek -bár lehet,hogy megtettétek-,hogy melyikteknek érdemes költözni. Ez sokszempontos...

Ha Te költözöl ne azt nézd,hogy rengeteg lehetőséged lenne munkahely szempontjából, konkrét lehetőséget nézz, beszélj, érdeklődj. A felmondást nem tudod elkerülni, fel kell vállalnod, ez a távolság nagy ahhoz hogy ingázz.

2022. márc. 19. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen. Kevésbé frekventált helyeken 20 km is vagy 1 óra tömegközlekedéssel.
2022. márc. 19. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, mert a szabály 9034 métert és 32 centit ír elő.
2022. márc. 19. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Itt nálunk Pest megyében ez távkapcsolatnak mondható.

Oda vissza pedig 180 km.

Itt van, hogy 30 km is 1 óra lehet.

2022. márc. 19. 19:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap és nem minden hétvégén találkoztok? Én még várnék az összeköltözéssel, tovább ismerkednék vele. Elmehetnétek valahova együtt egy pár napra vagy akár hosszabb időre is próbaképp.
2022. márc. 19. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
85%

7.-nél a pont.

Buta vagy, ha dobod a melót egy ilyen semmiért, ami minden, csak nem kapcsolat.

2022. márc. 19. 22:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Leszállt a rózsaszín köd és beborít mindent.

Ha szereted a kétes kimenetelű kalandokat, csináld.

Ha fontos a biztonság, akkor várj még legalább nyár végéig.

2022. márc. 20. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!