Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges úgy szerelmbe esni,hogy még sosem találkoztunk? 24N
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival interneten már 7 hónapja minden nap beszélünk/írunk amolyan távkapcsolat sajnos még nem jött össze a találkozás, mivel külföldön él tavasszal tervezzük.De úgy érzem szeretem őt és szerintem ő is táplál irántam érzelmeket vagy ez csak megtévesztő és becsap a saját szívem?2022. jan. 21. 16:48
1/9 anonim válasza:
Maximum a saját agymenéseibe szerelmes ilyenkor az ember
2/9 anonim válasza:
Max abba lehetsz szerelmes akit elképzeltél. Hiszen nem tudod milyen ő valójában, csak hogy milyen amikor beszéltek.
3/9 anonim válasza:
Én is ilyesmi módon szerettem bele valakibe.
És ő már harmadik éve a párom.
Nyilván az a szerelem az elején, amikor még nem is találkoztunk az nem teljesen neki szólt, hanem az elképzelt ideanak, amit én raktam össze róla, szerencsém volt, hogy Ő és az elképzelt idea egyforma volt..:)
4/9 anonim válasza:
Ezután meg a pofára esés jön a valóságban.
Inkább csak fellángoltál aziránt, amit írt, de nem feltétlenül iránta, semmi fizikai kontaktus nem volt, egymás mellett sem ültetek még, hogy érzed-e a vonzalmat.
7/9 anonim válasza:
Lehet. A szerelem érzete nem logikus. És jól írják. Fellángolás. Elmúlik idővel. Az a fontos, utánna szeretitek egymást, hogy együtt maradjatok! Sok sikert!
8/9 anonim válasza:
Lehet
Mi 2evig nyomtuk ezt a vege az lett a hölgy tragedoa miatt meghalt en meg itt maradtam belepusztulva lelkileg
9/9 anonim válasza:
Persze, érezhetsz iránta, de légy óvatos.
Tudsz róla dolgokat, de ami hiányosság, űr, azt szépen kiegészíted neked tetsző tulajdonságokkal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!