Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges úgy szerelmbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges úgy szerelmbe esni,hogy még sosem találkoztunk? 24N

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival interneten már 7 hónapja minden nap beszélünk/írunk amolyan távkapcsolat sajnos még nem jött össze a találkozás, mivel külföldön él tavasszal tervezzük.De úgy érzem szeretem őt és szerintem ő is táplál irántam érzelmeket vagy ez csak megtévesztő és becsap a saját szívem?

2022. jan. 21. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Maximum a saját agymenéseibe szerelmes ilyenkor az ember
2022. jan. 21. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Max abba lehetsz szerelmes akit elképzeltél. Hiszen nem tudod milyen ő valójában, csak hogy milyen amikor beszéltek.
2022. jan. 21. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Én is ilyesmi módon szerettem bele valakibe.

És ő már harmadik éve a párom.

Nyilván az a szerelem az elején, amikor még nem is találkoztunk az nem teljesen neki szólt, hanem az elképzelt ideanak, amit én raktam össze róla, szerencsém volt, hogy Ő és az elképzelt idea egyforma volt..:)

2022. jan. 21. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:
40%

Ezután meg a pofára esés jön a valóságban.

Inkább csak fellángoltál aziránt, amit írt, de nem feltétlenül iránta, semmi fizikai kontaktus nem volt, egymás mellett sem ültetek még, hogy érzed-e a vonzalmat.

2022. jan. 21. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. jan. 21. 17:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se!
2022. jan. 21. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Lehet. A szerelem érzete nem logikus. És jól írják. Fellángolás. Elmúlik idővel. Az a fontos, utánna szeretitek egymást, hogy együtt maradjatok! Sok sikert!
2022. jan. 21. 17:34
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

Lehet

Mi 2evig nyomtuk ezt a vege az lett a hölgy tragedoa miatt meghalt en meg itt maradtam belepusztulva lelkileg

2022. jan. 21. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Persze, érezhetsz iránta, de légy óvatos.

Tudsz róla dolgokat, de ami hiányosság, űr, azt szépen kiegészíted neked tetsző tulajdonságokkal

2022. jan. 21. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!