Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én úgy érzem, hogy köztünk "izzik a levegő", akkor ő is érezhet ebből valamit?
Van egy kollégám akiért odavagyok. Olyan helyen dolgozunk ahol több ember van egy nagyobb helyen, járkálás van, beszélgetés. És én nagyon érzek ilyen szikrát köztünk amit nem lehet megmagyarázni.
Pl. Ha eltűnik egy helyről, szinte érzem hogy na most visszajött és a hátam mögött van és meg fog bökni az ujjával.
Vagy ha állok a folyosón és közeledik akkor már érzem előre, hogy na most be fog szólni valamit viccelődve.
Ha a terem másik végében ülök és őt nézem szinte tudom, hogy nemsokára ő is rám fog nézni, mert valamiért érzem, hogy ő is mindig keres a szemével.
Léteznek ilyen dolgok? Vajon ilyenkor ő is érezhet ilyesmit?
(Mert magamból kiindulva én pl. sokszor éreztem hogy valaki néz, találkozott a tekintetünk, pedig nem is igazán tetszett, de éreztem hogy valami kimondatlan kémia működik köztünk).
Veletek volt már ilyen, amiből aztán tényleg viszonzott vonzódás lett?
Bocsi ha hülye kérdés csak annyira belé vagyok zúgva hogy ilyeneken kattogok :D
Igen, ha ilyen erős azt le tudja vágni az ember. A nők ebben azért jobbak, férfiakból a tapasztaltabbak könnyen kiszúrják. :) Rajtam is kiszúrták hamar.
Ami nehezíti ennek a felismerését, ha saját magad is "bele vagy zúgva" a másikba, mert ilyenkor nehéz objektíven nézni és nehéz elhinni.
A másik ilyen nehezítő faktor még az, ha az illető elég önbizalomhiányos, mert akkor szintén alig fogja elhinni, hogy nem csak bemagyarázza.
Harmadrészt ha ilyen erős vonzalomról van szó és az kölcsönös, akkor kívülről is könnyen észreveszik.. Mindezt a nonverbális kommunikációból.
Szia!
Pont ezt élem egy munkahelyi kollégával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!