Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztünk ez milyen kapcsolatnak számít?
A legjobb fiú barátomnak barátnője van. Amikor kettesben találkozunk, kb. egy fél éve minden talin titokban szájrapuszizunk. Majdnem lett több is, megkérdeztem a haverom, hogy miért nem akarja, azt mondta hogy de akarja, csak utána bűntudata lenne és a barátnője ezt észrevenné rajta. Egyébként picit hozzám is ért, és pont úgy volt a combom hogy azzal éreztem hogy közben áll neki.Akkor ez most milyen kapcsolat? Mint barátok ugyanúgy elvagyunk, csak néha jönnek a szájrapuszik.
Most a szájrapuszik megcsalásnak számítanak? És ha a barátnőt szereti, engem nem, minek csókolgat? (Mert kérdeztem hogy ha ez van nem jobb lenne-e szakítani, de nem akar)
Örülnél, ha párod lenne és a párod egy jó lánybarátjával ugyanezt csinálná a tudtod nélkül?
Na ugye! Persze, hogy megcsalás.
Természetesen megcsalás
A lánnyal valamiért jó neki ezért nem szakít
Tőled meg nyilván nem akar semmi komolyat így minek is szakítana?
Főleg ha te így is kapható vagyok bármire
Ezt hívják elfojtott szexuális vágynak.
Én azt javaslom, hogy tegyél rendet az életedben és iktasd ki ezt a megbízhatatlan alakot. Összejönni nem érdemes vele, mert nem lehet komolyan venni olyan fiút, aki a párkapcsolata mellett más csajokkal flörtöl. Meg Te is gondolkodj el magadon: lefeküdnél egy olyan pasival, akiről tudod, hogy barátnője van... nem valami elegáns dolog.
A párját is csókolgatja ne aggódj 🤣
Így van 1 csaja meg 1 ribije
Arany élet
Azt hallottam tőle hogy a párja nem annyira szeret szexelni meg intim helyzetekben lenni
Amúgy nem pénzért csinálom, nem vagyok ribi
ebben a felállásban te vagy az, aki mérgezi az ő kapcsolatát
miért nem tudod kimondani, hogy mivel van valakije, ne közelítsen feléd?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!