Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köztünk ez milyen kapcsolatnak számít?
A legjobb fiú barátomnak barátnője van. Amikor kettesben találkozunk, kb. egy fél éve minden talin titokban szájrapuszizunk. Majdnem lett több is, megkérdeztem a haverom, hogy miért nem akarja, azt mondta hogy de akarja, csak utána bűntudata lenne és a barátnője ezt észrevenné rajta. Egyébként picit hozzám is ért, és pont úgy volt a combom hogy azzal éreztem hogy közben áll neki.Akkor ez most milyen kapcsolat? Mint barátok ugyanúgy elvagyunk, csak néha jönnek a szájrapuszik.
Most a szájrapuszik megcsalásnak számítanak? És ha a barátnőt szereti, engem nem, minek csókolgat? (Mert kérdeztem hogy ha ez van nem jobb lenne-e szakítani, de nem akar)
Ez egy teljesen általános szöveg, hogy otthon nincs szex/nem jó a szex, de nem lehet válni/szakítani, mert....(tetszőleges kifogások pl.nagyon megviselné a másik felet, nincs hova elköltözni, ott a gyerek, közös hitel/vállalkozás van, stb)
Nem szabad elhinni egyetlen szót sem.
Ezt a sok erkölcscsőszt :-)
Csináld ami neked jólesik. Ne törődj vele, mi a "szokás". Ha jólérzed így magad, akkor per ma ez a fontos. Holnapután meg más lesz az. Na és ? Élvezd az életed, fiatalon ez az élet rendje. Majd x év múlva beszerelmesedsz úgy hogy beléd is az lesz az illető és észre sem veszed, hogy eltelik vele x év és jól.
Nem kell túltudományoskodni, meg definiálni, hogy kivel milyen a kapcsolat.
A, B, C, verzió, azon belül 1., 2. 3. -as pont, na az az én kapcsolatom.
Hagyjuk már ezt a beskatuályázó mindent definiálós agymenést.
Van a pénzcsinálás ami kell az élethez, aztán meg a szabadság, ahol mindenki azt és úgy tesz, ahogy neki, vagy mindkettőnek jólesik és kész.
Állhat egy lány a feje tetejére, ha egy pasi nem akarja őt, akkor hülyeség rohanni meg trükközni utána. És ennyi.
Ha van kedved, feküdj le vele, ha nagyon meg akarod tartani, akkor pedig a szájrapuszik után sz.pd el de úgy atomrendesen, aztán 5 perc múlva mégegyszer. Na ezek után tutti hogy otthagyaja a lagymatag bnőjét és téged akar. Csak ne telepedj rá, rohanni fog hozzád magától.
És ez így van és lesz.
Azt meg, hogy jaaaj ezt nem illik, meg azt nem így kell, meg milyen dolog már stb baromságot felejtsd el. A te életed élvezd, ne mások feje után alakulj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!