Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Verekedős pasi?

Figyelt kérdés

A körülményekről annyit, hogy együtt vagyok vele 2 hónapja.

És nagyon figyelmes velem és jó pali és nagyon jó szerető.

Szeretem őt.

Viszont én beregszászi vagyok vagyis ukrán-magyar.

És ahol dolgozunk ott 90%ban ukranok vannak.

Ezzel nincs is semmi probléma mert párom kicsit beszél oroszul így szót ért mindenkivel, mert az ukránok beszélnek oroszul. E miatt szeretik is őt, míg más magyarokat nem.

Viszont tegnap elmentünk egy buliba ahol szinte csak munkatársak voltak vagyis ukránok.

A pasim pedig megivott velük nem tudom hány vodkát meg egy üveg bort...

És akkor beszélt hozzám egy fiú amikor barátom megfogta a nyakát majd bevert neki egy olyat hogy elesett.

Tiszta csönd lett mire elkezdett kiabálni hogy ezt a nőt úgy tiszteljetek mint engem.

És ha meglátom hogy valmalyikőtők somfordál körülötte annak kitöröm a nyakát.

Majd a leütött srácra nézett és azt mondtam

-ne bámuljál csíra gyerek. Hozz egy sört nekem.

Az pedig hozta.

Mindenki fél tőle.

Beszéltem vele erről de annyit mondott hogy így a helyes...féljenek...és tiszteljenek téged.

2022. ápr. 30. 14:51
1 2 3
 21/23 FoxtrotLidérc ***** válasza:

3: Kötve hiszem. Főleg, ha a kiskuzey véletlenül ki talál ürülni a fejébe. ^^ Ha meg utána sem bír magával... Ka-bar mond valamit? :))) Mert másokat is értek már a történelem során kellemetlen meglepetések... Tudnak fájni ezek a dolgok. Bocsánat a radikális megközelítésért, de pontosan az ilyenek esetek elkerülése végett vannak ezek nálam.

Egyebekben pedig nyílt és őszinte kommunikáció vitális adott kérdéskörben. Mondd meg neki, hogy ez neked rohadtul nem jön be. Oké, hogy "úgy tiszteljenek téged, mint őt", de ebben az esetben - ha egyáltalán ez igaz - elég durván túllőtt a célon. Nem tudom, mit akarnál egy ilyen embertől. Mindegy. Egy próbát megér...

2022. máj. 1. 20:57
 22/23 A kérdező kommentje:

21.

Nem ismerem ezeket.

Nála ami mindig van az sniccer, szöghúzó kalapács mert ezek nem minősülnek fegyvernek motozaskor és 2 öngyújtó ami azt mondja kimerevíti a markot ha ütni kell.

De itthon is mindig úgy üti a boxzsakot hogy markaban van az öngyujtó.

2022. máj. 1. 21:16
 23/23 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Engedéllyel viselt Kuzey GN-19 - várom szeretettel párodat. :))) Ha azzal kap az arcába, akkor csápolhat a sz*rjaival. :D
2022. máj. 2. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!