Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Verekedős pasi?
A körülményekről annyit, hogy együtt vagyok vele 2 hónapja.
És nagyon figyelmes velem és jó pali és nagyon jó szerető.
Szeretem őt.
Viszont én beregszászi vagyok vagyis ukrán-magyar.
És ahol dolgozunk ott 90%ban ukranok vannak.
Ezzel nincs is semmi probléma mert párom kicsit beszél oroszul így szót ért mindenkivel, mert az ukránok beszélnek oroszul. E miatt szeretik is őt, míg más magyarokat nem.
Viszont tegnap elmentünk egy buliba ahol szinte csak munkatársak voltak vagyis ukránok.
A pasim pedig megivott velük nem tudom hány vodkát meg egy üveg bort...
És akkor beszélt hozzám egy fiú amikor barátom megfogta a nyakát majd bevert neki egy olyat hogy elesett.
Tiszta csönd lett mire elkezdett kiabálni hogy ezt a nőt úgy tiszteljetek mint engem.
És ha meglátom hogy valmalyikőtők somfordál körülötte annak kitöröm a nyakát.
Majd a leütött srácra nézett és azt mondtam
-ne bámuljál csíra gyerek. Hozz egy sört nekem.
Az pedig hozta.
Mindenki fél tőle.
Beszéltem vele erről de annyit mondott hogy így a helyes...féljenek...és tiszteljenek téged.
Leszögezem.
Én nem félek tőle.
Ő szeret és tisztel engem.
Soha nem lenne velem szemben tiszteletlen, vagy agresszív.
Viszont elmondta hogy időnként kap egy nevet és egy fényképet.
És ő mindent kiderít az adott emberről.
Megkeresi majd szétüti és beteszi a csomagtartóba utána előállítja a megrendelőnek...
Ezert pedig sok pénzt kap mert ő ebben az egyik legjobb és legagreszívebb.
12-es Ez annyira átlátszó, hidd el hogy attól, hogy ukrán nem mindenki ugrik a maffiózó kifejezésre.
Trollkodj sokkal ügyesebben!
Nem értem mit beszèlni te 14.
A barátom magyar ember.
Nem ukrán.
Kicsit ő beszélni oroszul.
Nálunk a gyárban sok ukrán dolgozik, úgyhogy elmondom, hogy játszódna a valóságban ez a történet.
A verzió: Iszogattok, haverkodtok. A srác beszél hozzád. A párod megdádázza. Az ukránok lenyugtatják, megisszák a piát, majd hazamennek. Attól fogva vége lenne a barátságnak, mert ezek többségében ismerik egymást otthonról, egymásnak szerzik az állásokat. Ha a továbbiakban is nagyon emberkedik a kanod, talál olyat közülük, aki hazafelé menet kiengedi a beleit a járdára, majd másnap felül egy Németországba tartó vonatra.
B verzió: a fenyített srác és a földijei az incidens után hazafelé beviszik a szerelmedet a susnyásba,és ha szerencséje van megverik. Ha nincs, akkor onnantól szivárvány család lesztek.
Beszéltem ma vele.
És miután lement a "senkiházi bu zi katonaszökevények ezek" rész...megértette mit szeretnék.
Annyit mondott hogy szeret engem. És abban a szituban piásan ő nem értette a helyzetet.
Hogy miert súgdos masik pasi a fülemhez.
Ez valami fétis, hogy havonta 1x kiírsz egy ilyen kérdést a nemlétező pasidról???🤔
Ok., hogy arra figyelsz, hogy ne naponta írj, mint a többi béna troll, de így is felismerhető. Fantázia? Kreativitás? Semmi? Dögunalmas sztorik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!