Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Verekedős pasi?
A körülményekről annyit, hogy együtt vagyok vele 2 hónapja.
És nagyon figyelmes velem és jó pali és nagyon jó szerető.
Szeretem őt.
Viszont én beregszászi vagyok vagyis ukrán-magyar.
És ahol dolgozunk ott 90%ban ukranok vannak.
Ezzel nincs is semmi probléma mert párom kicsit beszél oroszul így szót ért mindenkivel, mert az ukránok beszélnek oroszul. E miatt szeretik is őt, míg más magyarokat nem.
Viszont tegnap elmentünk egy buliba ahol szinte csak munkatársak voltak vagyis ukránok.
A pasim pedig megivott velük nem tudom hány vodkát meg egy üveg bort...
És akkor beszélt hozzám egy fiú amikor barátom megfogta a nyakát majd bevert neki egy olyat hogy elesett.
Tiszta csönd lett mire elkezdett kiabálni hogy ezt a nőt úgy tiszteljetek mint engem.
És ha meglátom hogy valmalyikőtők somfordál körülötte annak kitöröm a nyakát.
Majd a leütött srácra nézett és azt mondtam
-ne bámuljál csíra gyerek. Hozz egy sört nekem.
Az pedig hozta.
Mindenki fél tőle.
Beszéltem vele erről de annyit mondott hogy így a helyes...féljenek...és tiszteljenek téged.
Féljenek és tiszteljenek.
Ez a lettő egymásnak ellentétes, az megvan?
Csak az egyiket tudod érezni egy másik felé.
Szóval őt nem tisztelik... ellenkezőleg..., lenézik, fogyatékosnak gondolják, primitívnek, nevetségesnek, ideges, duzzogó kisgyereknek.
És ez a valóság...
A pasikád meg majd egyszer találkozik egy olyannal, mint én, aki egy ilyen után addig töredezi az ujjait, amíg meg nem unja.
Ha én látom, hogy valaki ok nélkül bánt mást, akkor felébred bennem a wado.
25 éve boxol...
Lehet a rövidebbet húznád 2es.
Értem én, hogy meg kell lovagolni az orosz-ukrán konfliktust, na de nem itt!
Tehát van egy agresszív, bunkó, ki ha én nem pasid, rúgd ki.
(Ungvárról származom.)
Nem rúgom ki, mikor minden gondolatom ő.
Csak meg akarom vele értetni, hogy ne videlkedjen így mert megijeszt mindenkit.
Amugy ma mar olvastam hasonlo kerdest. Pasi aki ukran not fogadott be tipusu csak a ferjet verte le. Nem te vagy az?
Amugy miert van olyan erzesem hogy most jonnek majd a kamu ukran kerdesek is unatkozo tinedzserektol vagy fiatal felnottektol. Szomoru.
Amugy mi a kérdés?
Ja hogy verekedős e a párod?
Igen! És őszintén nem férfias tulajdonság, hanem undorito tulajdonsag es iszonyat taszító. Ok nelkul utott. Duhkezelesi problemak vannak. Most a haverjai kaptak kesobb majd te is netalantan ha mar a kapcsolatotok a megszokott lesz?
Harcmuveszetet tanultam kislanykent, de egy felnott pasi karates ismerosom se igy oldotta meg a konfliktust hanem szoban es frappansan. Na ez a ferfi tulajdonsag nem az hogy mindenkit lever korulotted. Ez inkabb szornyen ciki es kínos.
Amugy olvasd el az oldal szabalyzatat nem kerdes a kerdesed. Mert nem ertheto hogy mit akarsz ezzel kerdezni.
9-es a box én ugy tudom nem tartozik a harcmuveszetek koze hanem a sportok koze. De a tobbiben mind egyet értek.
Üdv egy harcművészetet tanult nő aki több évig egy harcművészeti klub tagja volt es versenyzett is bar nem ez a lenyege annak a harcmuveszetnek amit tanultam.
Versenyen is van kez es labkontrol kumitenel harcmuveszetbe. Ez szabaly. A boxnal van hogy elszalad a kezuk es az csak sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!