Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan viselkedik egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedik egy pasi akinek vannak érzései a nő felé? Illetve milyen viselkedése van a pasinak aki elfojta az érzelmeit?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Tehát van valaki, aki kéne neked, és azt reméled, kapsz valami megerősítést. Ezt így nem lehet, erre nincs konkrét válasz.
2022. ápr. 4. 14:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Csupán érdekel hogyan viselkedik egy olyan pasi akinek vannak érzései.

Itt igazából ez a kérdés.

2022. ápr. 4. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Már más, hasonló kérdésekre is megírtam, hogy az a férfi, aki tartósan rejtegeti az érzelmeit egy nő felé, olyan, mint a fehér holló. Különösen mostanság, amikor még a nő elé sem kell állnia egy férfinak, hogy egy kávéra meghívja, mert elég egy elektronikus üzenetet megereszteni. A nők szeretnek reményedni abban, hogy "biztos akar engem, csak nem mer kezdeményezni", ám ez szinte mindig hiú ábránd. A legeslegpipogyább férfiak kivételével általános igazság, hogy ha egy férfi három héten belül nem kezdeményez egy nőnél, akkor nem is akar tőle semmit. Ettől még tetszhet neki a nő, de egészen más tészta, hogy egy nő tetszik a férfinak, és más, hogy kapcsolatot akar vele. Ezt a kettőt a nők össze szokták téveszteni. Nekem is tetszik a korombeli nők közül kb. minden ötödik, de ez nem azt jelenti, hogy velük minddel kapcsolatot szeretnék. Bocs, hogyha mindez kiábrándítóan hangzott, de talán legjobb, ha az álomkergetésből leszállsz a földre.
2022. ápr. 4. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Akinek tetszel az keresi a társaságod ír hív alkalmakat talál arra hogy személyesen is veled lehessen

Szerintem ninca elfolytás.

Aki nem akar semmit annak nője van vagy akármi ami miatt határokat szab esetleg es elég neki a flört is szimplán mert több nem is kell egy másiktol.

2022. ápr. 4. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:
*szerintem nincs olyan, hogy elfolytás
2022. ápr. 4. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!