Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az normális, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális, ha valaki hanyagolja a barátait, ha új kapcsolatba kerül?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 29. 14:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Ez így rendben van.

A barátokkal csak addig van az ember, míg nem adódik jobb.

Egyik nő sem örül, a ferde péntek estéknek, az un :

" sörözni megyünk a haverokkal"

szisztémának.

Ilyenkor jogosan mondja a nő, hogy majd ágyba is azokkal bújjál, akikkel sörözni jársz.

2022. ápr. 30. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:

"Egyik nő sem örül, a ferde péntek estéknek"-a magad nevébrn beszélj. Sok női barátom, ismerősöm van aki szerencsére nem az a folyton otthon punnyadós típus és szeretnek eljárni:)

2022. máj. 1. 10:42
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

12.

Nem azt mondtam, hogy otthon kell ülni.

Hanem pont azt, hogy ha megyek, akkor ne a haverokkal menjek sörözni, hanem eggyütt menjünk csavarogni.

Pont ez a lényeg. Én sörözök a haverokkal, az álltalam imádott nő meg otthon punnyad a TV előtt??

A nagy frászkarikát. Lóf@sz a haverok p@csájába.

Menjenek egyedül, igyanak, és utána okádják végig a Király utcát.

2022. máj. 1. 14:25
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat!

Én a hanyagságon konkrétan azt értem, vagyis nekem onnan számít hanyagolásnak, ha nem csekkol be megkérdezni, hogy mizu. Nem kell a közös program stb, de mondjuk 5 perc telefon vagy ilyesmi szerintem egy hosszú barátságnál nem nagy elvárás. Ha valaki ilyen szinten nem kíváncsi a másikra, akkor az megszűnt barát lenni szerintem. Mert attól, hogy ő jól elvan az új párkapcsolatában, attól még a másiknak lehet, hogy szar napjai vannak vagy csak úgy simán nem érdemli meg a baráti ghostingolást.

De sajnos tényleg azt tapasztalom, hogy ilyenkor mintha a barátság mint olyan, feledésbe merülne mert elvakít a rózsaszín köd. Pedig egy barátra elvileg bármikor lehet számítani.

2022. máj. 4. 23:19
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 olyan emberekkel kell barátkozni akik hasonló értékrendet képviselnek. Ez van hogy csak később derül ki, de akkor ez egy jelzés.

Nekem hála istennek csak olyan barátaim vannak akiket érdeklek függetlenül attól hogy van-e kapcsolatuk v sem. Nekem fontosak a barátok, (tapasztalatok szerint) nekik is. Szóval olyanokkal érdemes foglalkozni akik hasonló (ilyen téren) értékrenddel rendelkeznek.

Az olyan barátságok szerintem nem igaziak ahol kapcsolat pótlék vagy, hisz nem ugyanazba 2 fajta kapcsolat funkciója.

Szar dolog, én az ilyen embereket leépìtettem az életemből. Volt akinél még megsértődtem. Nem mondom, van akitől (szorosabb barát) ma is rosszul esne, főleg ha eddig nem ilyen volt, de azt is el kell fogadni ha másnak nem fontos ez. Csak akkor ez oda-vissza így van.

2022. máj. 5. 06:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Emberfüggő. Én pl. a barátaimmal inkább kicsit ritkábban, de ottalvós házibulikat, vagy pár napos kempingezést szervezek mióta kapcsolatban vagyok velük, de az ilyen pár perces telefonálgatós small talkkal a világból ki lehetne kergetni, ilyen viszonyban kb a vadidegen szomszéddal vagyok, nekem ez nem barátság. Inkább kevesebb, de akkor tartalmasabb/hosszabb program.

2022. máj. 5. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!