Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy kapcsolatban 20 vagy 30 év korkülönbség van?
Mai világban(?)
Semmin se lepődök meg, mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.
Normalis. Gyakorin valami beteg berogzodes ez az egyidosnek muszaj lenni.
Ket konkret emberrol van ugyis szo, nem arrol, hogy mi lenne, ha minden par ilyen lenne.
Nekem sok lenne. Pedig voltam szerelmes kb 30 évvel idősebb pasiba. De tudtam, hogy nem nekem való ez a dolog. Igaz attól nagyon odavoltam. Túlzottan. Be is égtem...
Ritka ahol szerintem tartósan nem gond. Nagyon hasonlítani kell gondolkodásmódban.
Pl. ez nem párkapcsolati dolog, de anyósom párjával értek egyet mindig kb, ő pedig már 70 éves. De vele nagyon egyet értek dolgokban. Anyósom (aki 20 évvel fiatalabb a párjától) nem egyezik vele. Mi ketten megegyezünk, hogy úgy van, anyósom meg ellenkezőjét mondja. Teljesen más az értékrendjük. Nem is értem miért vannak együtt annyira mások. Náluk az anyagi rész dominál inkább. Nem is boldogok véleményem szerint, látszik rajtuk. Nekik nagyon sok az a 20 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!