Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha valaki hanyagolja a barátait, ha új kapcsolatba kerül?
Attól függ mennyire.
Valamilyen szinten szerintem normális, mármint ha addig heti 3 este együtt lógtak a haverokkal akkor ez természetes hogy csökken. De pl hónapokra teljesen eltűnni az meg már túlzás.
Teljesen normális, ha abból a szempontból nézzük, hogy az emberek többnyire csak a szabadidejükben találkoznak a barátaikkal.
Mivel egy új kapcsolat nagyobb prioritást élvez a barátoknál, ezért az adott személy, a szabadidejét inkább a kapcsolatra fogja fordítani... :,D
Miért bánná hogy felnőtt? Anno mi is majdnem minden nap a barátokkal bandáztunk, abszolút nem bántam meg hogy felnőttünk és már nem azzal telik 7-ből legalább 5 nap hogy egyikünk szüleinél vagy a játszón ücsörgünk órákat... :D
Szerintem is van egy választóvonal. Egy friss kapcsolatnál természetes, ha valamennyire csökken a barátokkal töltött idő, de ennek valahol egy idő után szerintem rendeződnie kellene.
A barátok ott volta a kapcsolat előtt, jobb esetben közben es ha netalán úgy alakul utána is. Sokan elhanyagolják ilyenkor a barataikat teljesen, ami az előbb említett miatt szerintem butaság. Mert ha esetleg véget ér a kapcsolat könnyen ott találhatja az ember magát egyedül és önmaga miatt (ha az ő hibája). A baráti kapcsolatok is ugyanúgy emberi kapcsolatok, ápolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!