Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van ebben valami logika?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ebben valami logika?

Figyelt kérdés
Talalkozgattam egy lannyal 4 honapig. Elejen teljesen jol mukodott minden, fura volt mondjuk hogy elegge a szexet helyezte eloterbe, ezaltal enis ugy alltam hozza az elejen. Aztan lefekudtunk 2 szer, majd utana elkezdte lemondani a talalkakat ami szinten a szexre oszpontosult volna, egyszer rakerdeztem miert, erre o azt felelte hogy tisztaznunk kene ki mit akar a masiktol mert neki megalazo ha csak szex. Aztan rovid kihagyas utan talalkoztunk es elmondta hogy tobbre tart engem hogy csak szexben vegyunk reszt, csinaljunk programokat kicsit,bar ha en csak szexelni szeretnek abba is benne lenne csak hogy velem legyen. Telt mult az ido es kezdte ugyanugy lemondogatni a talikat, egyszer keresett egyszer nem, majd mikor mar elegem lett rakerdeztem hogy hagyjuk? Azt felelte nem szeretne de van benne egy gat felem amit o maga se ert. Vegul elegem lett es kiszalltam az egeszbol. Szerintetek?
2022. ápr. 28. 09:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Vegul elegem lett es kiszalltam az egeszbol"

Akkor most mi a baj? Nem veszítettél semmit, ha csak addig voltál vele, amíg akartál.

2022. ápr. 28. 17:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Nyilvan megszerettem es el tudtam volna kepzelni komolyan. De nem ugy hogy arra vagyok jo neki hogy neha megrakjam valahol.
2022. ápr. 28. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!