Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van ebben valami logika?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ebben valami logika?

Figyelt kérdés
Talalkozgattam egy lannyal 4 honapig. Elejen teljesen jol mukodott minden, fura volt mondjuk hogy elegge a szexet helyezte eloterbe, ezaltal enis ugy alltam hozza az elejen. Aztan lefekudtunk 2 szer, majd utana elkezdte lemondani a talalkakat ami szinten a szexre oszpontosult volna, egyszer rakerdeztem miert, erre o azt felelte hogy tisztaznunk kene ki mit akar a masiktol mert neki megalazo ha csak szex. Aztan rovid kihagyas utan talalkoztunk es elmondta hogy tobbre tart engem hogy csak szexben vegyunk reszt, csinaljunk programokat kicsit,bar ha en csak szexelni szeretnek abba is benne lenne csak hogy velem legyen. Telt mult az ido es kezdte ugyanugy lemondogatni a talikat, egyszer keresett egyszer nem, majd mikor mar elegem lett rakerdeztem hogy hagyjuk? Azt felelte nem szeretne de van benne egy gat felem amit o maga se ert. Vegul elegem lett es kiszalltam az egeszbol. Szerintetek?
2022. ápr. 28. 09:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten vicces, hogy a "szerelem" kategóriában kérdezel a logikával kapcsolatban.

Nem, nincs benne logika, ezek érzelmek, az emberek nem mindig logikusak.

2022. ápr. 28. 09:08
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Még azt is el tudom képzelni, hogy azt gondolta, hogy ha nincs hamar szex, akkor ott fogod hagyni, és ezért sürgette. Kár volt.
2022. ápr. 28. 09:14
 3/12 A kérdező kommentje:
En inkabb kicsit ugy erzem hogy itt o volt aki csak szexet akart tolem es teljesen hulyere vett azzal hogy komolyabbat akar...
2022. ápr. 28. 09:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értettétek meg egymást, valószínűleg nem voltak közös élmények, őszinte, mély beszélgetések. Felületesen ismertétek egymást és szexeltetek, ami idővel véget ért. Egy kapcsolat két embertől függ, szerintem nem jó döntés becsukni a szemed és csak őt hibáztatni, mert semmit se tanulsz belőle.
2022. ápr. 28. 09:42
 5/12 A kérdező kommentje:
4 es az a baj hogy sok infot nem tudtok. Mielott elkezdtunk ismerkedni egyik baratnoje megmondta hogy ez a lany nem a hosszu kapcsolatok hive.Allandoan mast nem csinaltam csak bizonygattam hogy o kell nekem. Ajandekokkal hogy fontos nekem ennek ellenere o semmit se tett. Folyton kimaradozott eltunt. Szemelyesen meg hitegetett...
2022. ápr. 28. 10:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékokkal szerintem rossz ötlet kimutatni mennyire szereted, sokkal fontosabb hogyan viselkedsz, mit teszel meg érte. Hogyha a kapcsolat elejétől állandóan bizonygatnod kellett, hogy ő kell neked, miközben semmit se csinált, miért akartál tőle bármit? Mi az, amit nyújtott, miért akartad ennyire őt?
2022. ápr. 28. 10:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Igazabol nem csak ajandekokkal hanem fel orakat vartam ra munka utan bevittem a korhazba mikor megvagta magat mondtam neki hogy hianyzik es buszke lennek ha a baratnom lenne. O is mondta hogy en teszek nagyon sokat de o semmit szinte.
2022. ápr. 28. 11:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Azt is mondtam hogy szivesen megismernem a szuleit a csaladjat es mindig kereste a kifogasokat miert ne mutasson be...
2022. ápr. 28. 11:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Fuckgirl, van ilyen férfiben is, nem?
2022. ápr. 28. 11:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Sajnos szerintem is r...anc a csaj csak akkor nem ertem miert nem ugy talalta fel az elejen hogy szex vagy hagyott volna ott par szex utan. De vegignezte hogy erolkodok hogy teszek a kapcsolater....
2022. ápr. 28. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!