Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hanyagol?

Figyelt kérdés

Néhány éve egy férfi bepróbálkozott nálam, de akkor számomra nem volt egyértelmű hogy mit akar (volt hogy beszólt), utólagosan tudtam meg, hogy össze akart velem jönni. Mivel ez nem jött össze, nekem is volt rövidebb kapcsolatom utána meg neki is van egy hosszabb. Most ismét elkezdtünk beszélgetni barátok szintjén, régen nagyon sokat írtunk, bensőségesebb témákról is, az egyik nyári talinkon olyan szinten közel jött hozzám, hogy olyan dolgok is történtek, amelyek már nem a baráti kategóriába sorolhatók (csók). Aztán mivel barátnője volt, megfogadtam hogy én tartom a távolságot, nem leszek senkinek sem szeretője. Ennek ellenére ha normálisan viselkedtem a találkákon mindig úgy kombinálta a beszélgetést hogy valami perverz, szexuális téma jöjjön ki és elkezdhessen flörtölni velem. Sőt utóbb nagyon messzire ment, decemberben még ő nondta hogy vegyünk vissza, aztán most ő volt az aki akarta hogy nyúljak hozzá "olyan" helyeken meg nekem nyomta az ágyékát is és úgy mozgott, amikor háttal voltam váratlanul rám fogott több helyen, az is érdekli hogy én mit gondolok róla, de szerintem csak egótuning szinten. Ezt onnan gondolom, hogy mikor ezeket csinálja és mondom, hogy nem fogok neki eleget tenni, mert van barátnője, ha őt akarja, akkor viselje el úgy ahogy van, ne rajtam élje ki, amit nem kap meg tőle mint használati tárgy. Erre mindig az a válasz hogy nem fogja elhagyni a barátnőjét.

Az utóbbi időben eljár bulizni egy baráti társaságával (én nem vagyok bulis), látom is hogy fent van chaten, de engem már találkozni sem hív (csak nagyon ritkán), és újabban csak hetente ír, akkor is nagyon egyoldalú a beszélgetés. Ő ír rám, de mégis olyan érzésem van mintha zavarnám. Ezen kívül én még télen szerveztem egy szükinapi talit, ahol megajándékoztam, ő viszont nem tett ilyen gesztust felém. A fontosabb eseményeim után sem keres, elfelejti hogy azok vannak. Ez baráti szinten is hanyagság.

Nem tudom, minek tartja fenn velem a kapcsolatot, ha a barátnőjéhez ragaszkodik, a barátaival meg buliba jár...igazából szerintem sem mint barát sem mint párkapcsolat nem igényli a társaságom. Miért lehet hogy elkezdett ekkora távolságot tartani?

2022. ápr. 28. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Bepróbálkozott, hogy benne lennél-e a szexben, de mivel nem látta rajtad a hajlandóságot, annyiban hagyta.

Csak hülyített.

2022. ápr. 28. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hülyítette, mert megmondta, hogy nem fogja otthagyni a barátnőjét. Te ebben a felállásban nem voltál partner, ő ezt megértette és lépett. Ennyi.
2022. ápr. 28. 11:39
 3/4 Senior Séf ***** válasza:
100%
Normális ember nem fut olyan szekér után, ami nem veszi fel.
2022. ápr. 30. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy beszólt? Mit mondott?
2022. máj. 2. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!