Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom ostoba kérdés lesz de nem értem hogy a párom miért hanyagol? Ti mit gondoltok mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
A párommal már lassan 3 hónapja távkapcsolatban vagyunk és őszintén bevalom én nagyon nehezen viselem így a 3.hónapban. Jól esne ha napközben beszélgetne velem sokkal többet mint jelenleg de hiába kérem meg szépen csak annyit mond hogy nem ér rá. Közben meg nyomkodja a telefont.2020. márc. 10. 14:16
1/7 anonim válasza:
Attól függ, miről akarsz beszélgetni. A semmiről unalmas.
2/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nyomkodja a telefont? A messenger állapot kijelzője kicsit sem megbízható.
De ha tényleg Így van, akkor talált nálad jobb időtöltést.
3/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy "nyomkodja a telefont",mikor nem is vagy ott?
4/7 anonim válasza:
A távkapcsolat ezzel jár, ha egy helyen laknátok, napközben ugyanúgy lennének más dolgai és nem érne rá sokszor.
Meddig lesz még ez az állapot, azt tudod? Vagy beszéltetek már erről? Mert neked ez nem fekszik és nem ártana valami közeli jövőkép a kapcsolatnak, vagy nem fog sokáig tartani így.
5/7 A kérdező kommentje:
Húsvétkor jön haza, ami ha úgy nézzük nem is olyan sok idő. Vannak közös terveink közös nyaralás meg ehhez hasonlók.
2020. márc. 10. 15:35
6/7 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy nem fekszik de nekem ez a három hónap nagyon soknak számít. Még életemben nem voltam távkapcsolatban és fogalmam sincs hogyan kezeljem ezt az egészet 😅
2020. márc. 10. 15:40
7/7 anonim válasza:
A távkapcsolat minden, csak nem kapcsolat. Van is valakid, meg nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!