Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hanyagolnak el a pasik?
Van egy srác akivel kb fél éve kezdtem el beszélgetni, először az Instagramon majd átmentünk Facebookra.
Én 21 vagyok, ő pedig 19.
Minden szép és jó volt, minden nap órákat beszélgetünk.
Mindig voltak közös és érdekes témák, viccelődtünk stb…
Nagyon szimpatikusak lettünk egymásnak, így szóba került a randi és a közös jövő gondolata is felmerült.
Mind a ketten komoly és tartós kapcsolat hívei vagyunk.
Szinte minden nap mondta, hogy neki csak én kellek mivel személyiségre is és alkatra is az a lány vagyok akit nagyon szeretne maga mellé hosszútávra.
Nagyon hamar kölcsönös lett ez az érzés, és nekem is csak ő kellett.
Nagyon megkedveltem őt…fontos lett számomra oly annyira, hogy más fiúval nem is beszélgetek. (amúgy sem vagyok az a fajta aki több vasat tart a tűzbe)
De egy idő után kezdett ellaposodni a beszélgetés és úgy minden...
Mindig sok idő volt mire válaszolt vagy nem is válaszolt, pedig elérhető volt.
Mikor beszéltünk próbáltam ugyan úgy nem sablonos témákról beszélni vagy kérdezni, mindig kedves és megértő voltam, ha esetleg valami problémája volt, érdeklődtem a napja felől és, hogy hogy van.
Majd jött az, hogy 1-2 napig nem is beszéltünk, nem írt pedig akkor is elérhető volt.
Most is ugyan ez a helyzet alig beszélünk, ha 1 nap után ír vissza akkor is csak max 2 emojit küld vagy néha megkérdezi, hogy milyen napom volt és kb ennyi…1-2 napra megint semmi hír róla, pedig elérhető, és azt is észrevettem, hogy más lányoknak milyen szép és kedves üzeneteket ír a képei alá pl.: „Csodálatos vagy, szívesen megismernélek! Írtam privátban! „
Én tényleg mindent megteszek és tennék is érte.
Őszinte, hűséges, humoros,kedves, figyelmes, odaadó és megértő vagyok. Nem vagyok bunkó, flegma és felszínes.
Egy átlagos, normális gondolkozású, 21 éves, érett lány vagyok, de mégis nem tudom, hogy mivel rontom el amiért más lányokat keres?
na varj, most ha jol ertettem, te meg csak nem is talalkoztatok?! akkor mrg? az ilyen ember eleve gyanus, aki talalkozas nelkul mindent megiger a nonek es bizonygatja, hogy csak o kell neki.
engedd el, ugyanezt irja 5 masik csajnak is. most talalt mast, akivel napi tobb orakat beszlget, betett tartalekba, ennyi.
1. hozzászóló, azért általánosítottam, mert nem az első eset, hogy ugyan ez történik.
Ha sértő volt akkor elnézést kérek.
3. hozzászóló, szó volt róla, hogy találkozunk és terveztük is, de mindig volt valami kifogás.
Vagy a vírusra fogta vagy mindig volt valami más elfoglaltsága.
Tehát te felhoztad a találkozót és mindig volt valami kifogása.
Ez azt jelenti hogy nem érdekled komolyan,ha engem érdekelne egy lány és ha nem is érek rá az adott helyzetben találkozóra akkor javasolnék egy alternativ időpontot.
Már ekkor meg kellett volna szakítanod minden kapcsolatot vele.
Tartalékban vagy jelenleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!