Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálják azt a pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják azt a pasik, hogy pár napig hanyagolnak?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és pár hónapja "kavarok" egy 24 éves pasival. Illetve nem csak kavarás, hanem alakulgat...

Mindig nagyon kedves volt, teljesen magába bolondított, s már mondta is párszor, hogy szeret.

Az ismerőseim (akik őt nem ismerik), azt mondták, hogy vogyázzak vele, nehogy csak szexet akarjon. Ez elkezdett engem piszkálni és mondtam is neki...

Azt mondta, neki nem az a lényeg, s elég őszintén elmesélte az ő kis story-ját (mármint a szüzessége elvesztéséről...elég őszintén beszélt)...

Ez után a beszélgetés után még vagy 2x-3x beszéltünk, de akkor is nagyon elfoglalt volt és azóta semmi (bár akkor is kedves volt és "szédített")...

Miért csinálja ezt? Nem hiszem, hogy 1 hete annyi ideje sincs, hogy 1-2 szót szóljon hozzám... :'(

Segítsetek...légyszi

2010. márc. 3. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert nem érdekled, és most, hogy rájöttél, hogy csak arra kellenél neki, hanyagol.
2010. márc. 3. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző is írja, csak arra kellettél volna neki, hogy megdugjon, de mivel rájöttél, így már nem érdekled.
2010. márc. 3. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva mondom ezt:

Mindenkinek szüksége van némi egyedüllétre - amikor az ember elintézi a mindenféle gondjait, aztán kipiheni magát, kikapcsolódik. Ilyenkor bármennyire is szeretünk valakit, jobb egyedül egy picit. PErsze az is lehet, hogy az előttemszólónak van igaza.

2010. márc. 3. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy tényleg csak arra kellettél neki, viszont az is lehet, ahogy előttem szóló is mondta, szüksége van 1 kis egyedül létre

Viszont van hogy mi fiúk csak azért hanyagoljuk a lányokat, hogy epedjenek utánunk, vagy hogy jobban kívánjanak...esetleg tesztel, hogy mennyire hiányzik neked stb...

2010. márc. 4. 06:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem még az is lehet, hogy kényelmetlenül érzi magát azért, amit és ahogy mondott neked, és inkább kicsit takarékra tette magát, mert így kevésbé érzi cikinek.

Láttad a Greace - Pomádé c. filmet? Na, abban Travolta ilyen: ahogy kicsit érzékenyebb kellene, hogy legyen, rögtön bebunkul.

Szerintem hagyj neki egy kis időt, aztán keresd meg, és légy egyértelmű, ha akarsz tőle valamit.

2010. márc. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!