Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lány aki szereti a társasági életet, bulizást, barátnőzést, mennyire zavar az ha egy fiú magának való, nem jár társaságba, nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
Csak olyan programokat szeretne ahova ketten lehet menni.2022. ápr. 15. 19:27
1/8 anonim válasza:
Ha engem nem tartana attól vissza, hogy másokkal is szórakozzak, akkor nem zavarna, bár szerintem eléggé aggasztó, ha valaki ennyire antiszociális, nálam legalábbis intőjelnek minősül.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon. Párommal ezért szakítottam. Nekem igényem lett volna eljárkálni másokkal is, neki nem. Amikor mondtam, hogy akkor nélküle megyek, az se volt jó.
3/8 anonim válasza:
Engem nem zavarna, csak néha hadd lehessen külön programom a csajokkal pl. koncert, színház.
4/8 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb társasági ember sem akar mindig tömegbe lenni, meg gondolom te se egyedül, bár én is az az ember vagyok aki 1-2 emberrel szeret eljárni, de most ha ilyen csaj kéne, azt akarná, hogy menjek a barátaihoz akkor hát mennék, ennyi, de felőlem mehet egyedül is, ha olyan a társaság ráakaszkodnék, ha meg olyan akkor még az is kisülhet, hogy engem faggatnak, bármi lehet. Amíg nem kezd másokkal smárolgatni vagy dugni felőlem azt csinál amit akar (azért ne herbált szívjon xd)
5/8 anonim válasza:
1. nem hinném, hogy antiszoc, a legtöbb otthon ülő szorong mint a szar xd
Meg gondolom szeret is ha ilyen kérdést kiír.
6/8 anonim válasza:
Lányt is fogja zavarni, hogy nem mehet veled sehova.. Meg téged is, hogy hány pasi kezd ki vele mialatt bulizik a bnőivel.
7/8 anonim válasza:
2. Gondolom még fiatalabb volt, 20 felett ezt ki szoktuk nőni xd
8/8 anonim válasza:
6. Én se nagyon járok el, de ilyen alkoholszagra ellehet csábítani ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!