Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar, ha a párjának sokkal több kapcsolata volt, mint neki?
21 éves lány vagyok, lassan egy éve vagyunk együtt a barátommal. Nekem még csak egy igazán komoly, három éves kapcsolatom volt előtte, tehát összesen csak a volt barátommal és vele feküdtem le.
A barátom idősebb nálam tíz évvel, így nyilvánvaló, hogy több nővel volt dolga. 1-1,5-2 év körüli kapcsolatai voltak, tehát nem kalandok, de engem valamiért ez mégis frusztrál, mert kicsit úgy érzem emiatt, hogy csak egy vagyok a barátnői közül.
Más is van ezzel így? Hogyan küzdjem le ezeket a gondolatokat? Egyáltalán számít ez bármit is?
Ugyan annyira jó, mint rossz. Mindegyiknek megvan a maga előnye, és hátránya...
Nekem pl egy hét éves kapcsolatom ért véget. Mellette nem csajoztam, szóval rajta kívül nem tudok felmutatni semmit. De nem érzem hátránynak, sem előnynek...
28/F
Nem. Kit érdekel mannyi nővel volt, ha látom rajta, hogy éppen értem van oda.
Fosol, hogy teged is lecserél? Vagy nem érzed magad elég vagánynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!