Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar a párotok exe?
Nem.
De nem baj, majd remélhetőleg kinövöd az évek során ezt az éretlen gyermeteg felfogást.
Nem szoktam ilyesmin gondolkodni, pedig több exét ismerem, van, akivel még én is jóban vagyok (mondjuk vele már évek óta nem voltak együtt, mikor megismerkedtünk).
Voltam náluk otthon, megvannak a dolgai, amiket még az exeitől kapott, illetve van egy-két dolog, amit úgy hagytak a szobában, ahogy az exe megcsinálta anno (gondolok itt dekorációra).
Nem tud zavarni az ilyesmi.
Főztél már neki?
Ha igen, akkor az a tény nem zavart, hogy már evett máskor is?
Nem tudom, hogy most miért bántod utolsó. A kérdező ezzel a férfival vesztette el. És neki fura érzés az, hogy a hapsi viszont nem vele. De szerintem ebben nincs semmi.
Kérdező, tartsd tiszteletbe azt, hogy ami előtted volt, ahhoz nincs közöd. Bár mivel szűz voltál, én azért vártam volna, hogy ne e csak kihasználás lesz az egészből.
Amúgy nem minden pasinál vannak exnek cuccai. Nekem sincs egy exemtől se semmim.
Kellene már szólni a gyk-nak, hogy csináljanak egy 35 feletti kategóriát is, mert az emberek nagyrésze ez alatt még tini. Akinek nem inge, az nem veszi magára. A huszonéves korosztály 90%-a meg még tényleg csak egy nagyranőtt bulikázós, szexelgetős felelősség nélküli gyerek.
Elvileg ez a felnőtt kategória, de a kérdések túlnyomó része csak siránkozás, vagy éretlen agyak pánikolása.
Mondjuk nem biztos hogy 35 felett megváltoznak a dolgok.
Elnézést, válaszolok a kérdésre is. Vele vagy? Vele. Ő veled van? Veled. Akkor mi a fenének agyalsz a múlton? Meg tudod változtatni? Nem. Mire van hatásod? Magadra és a jelenre. Szedd már össze magad, és örülj annak, amid/akid van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!