Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem zavar titeket ha szex közben a párotok nézi az
arckifejezéseteket és a testeteket méregeti?
Nekem is az arcomat szokta nézni,de csak néha-néha még az elején volt zavarba ejtő,de most már nem figyelek fel erre.:)De ha mindketten élvezzük,akkor általában be szoktuk csukni a szemünket.
26/N
2015. jún. 16. 09:45
Ezek szerint téged zavar. Ha közben a mennyezetet nézné, az jó lenne?
Hiába. Vannak, akiknek semmi sem jó!
2015. jún. 16. 09:55
Egymás testét nem méregetjük, hanem gyönyörködünk egymásban. Egymás arcát pedig szintén hasonló okból nézzük, no meg ott látod a másikon, mi a jó h jó, stb
2015. jún. 16. 09:58
Nem. Imádok elveszni a nő tekintetében, látni, ahogy a kéjtől eltorzul az arca. Persze nem egyfolytában nézem általában, és ő sem, mert az élvezet miatt elmegy a kontroll. :D
2015. jún. 16. 09:58
5/14 A kérdező kommentje:
Engem zavar mert az exem mesélte hogy az ő exe milyen grimaszokat vágott szex közben és szó szerint kinevette ahogy mesélt róla, nekem volt kellemetlen végighallgatni.
És azóta csak félhomályban szexelek.
Mert én is szoktam pofákat vágni.
6/14 anonim válasza:
Csak szólok hogy azért nézegeti az arcodat mert kiváncsi hogy ő jól csinálja-e meg hogy ez az egész tetszik-e neked. A férfiak ienek.
2015. jún. 16. 10:41
Imádom nézni a párom arcát,testét szex közben.....mert magabiztosságot ad ha látom hogy jó amit csinálok, másrészt ettől "élő" a dolog. Volt olyan partnerem aki szex közben becsukta a szemét, mert állítása szerint úgy tudott jobban koncentrálni az érzéseire.....számomra nagyon zavaró volt. Olyan érzésem volt tőle, hogy biztosan máson fantáziál közben...
37F
2015. jún. 16. 10:56
2015. jún. 16. 11:12
mki vág pofákat szex közben... elég kiábrándító ha vki baltaarccal csinálja végig az egészet.
2015. jún. 16. 11:22
7-es. Sok nő becsukja a szemét. Köztük én is, mivel nekem pl túl sok a vizuális inger és elvész a többi, így jó-jó, de sose érem el a tetőpontot. Tehát nem azért csukom be a szemem, mert mást képzelek oda, hanem minden figyelmem az egyéb érzékelésre fordítom. :) Sajna itt is látszik, hogy a férfi és a nő különböző módon működik. Nekem is nagyon "figyel" párom közben. Az elején egy picit zavart, mert az elfúló tekintete alapján azt hittem valami nem stimmel rajtam vagy ciki és rágörcsöltem. :D Megbeszéltük, azóta mindenki úgy élvezkedik ahogy jó neki. Én csukott szemmel, ő pedig "nézelődve". :)
2015. jún. 16. 13:27
Kapcsolódó kérdések: